Danny on solminut levytyssopimuksen Mökkitie Recordsin kanssa.
Mira Luoti on kiinnitetty Arttu Wiskarin levy-yhtiö Mökkitie Recordsille.
Teräsniska ajatteli aiemmin, ettei koskaan halua mökkiä.
"Ämpärisuihku" voi helpottaa esimerkiksi perheen pesuhetkiä mökillä. Lisäksi se säästää vettä.
Novan Aamussa nostetaan hattua arjen sankareille! Keskustelu koiranpennun hankinnasta nostattaa Minnan ja Akin tunteet pintaan ja Aamun oma filosofi Akistoteles on hyvin ärtynyt, mutta miksi?
Keväällä edessä olevan Minnan mökkitalkoiden reunaehdot puhuttavat. Aki Sykkö antaa viiltävän muotianalyysin viikonlopun Emma- ja Oscar-gaaloista. Kuuntele mikä erottaa vantaalaisen saunan muista saunoista, ja mikä on eläinkunnan Paavo Väyrynen.
Hävittäjärintaman hiljaisuus ihmetyttää Minnaa ja Akia, bongari havainnot saavat heidät kuitenkin vaipumaan haaveisiin. Aki paljastaa Pandoran olevan hänen heikko kohtansa, mutta kenet Minna on hurmannut silmillään? Kuuntelijaviesti saa tilanteen eskaloitumaan, kutsuvatko Aki ja Markus itsensä Minnan mökille ja millaiset ovat Minnan reunaehdot, kuuntele se tästä.
Lawsonien pihaa koristaa nyt muun muassa moderni leikkimökki.
Anssi ei lämpene ajatukselle vuokramökistä, mutta onneksi vaimo tietää paremmin.
Onko mökillä parempi rötvätä laiskiaisena, kuten Anssi, vai keksiä koko kesäksi touhuttavaa, kuten Niina? Kaksikko pohtii myös sitä, toimiiko mökkimaailmassa paremmin askeettisuus vai luksus kaikilla herkuilla.
Adam Boyd vietti vapaa-aikansa nikkaroiden leikkimökkiä lapsilleen. Nyt koko perhe viihtyy pikkutalossa.
Suurin osa haluaa mökkinsä järven rannalta.
Novan kesän aamujuontaja Antti Haajanen kyseli keskiviikkona  Sisä-Suomen poliisin viestintäpäälliköltä, ylikonstaapeli Nina Juurakko-Vesikolta, mikä työllistää poliisia Suomen suvessa.
Toisinaan tulee kutsuttua vieraita kesämökille, juhannukseksi tai muuten vaan. Joskus omasta tahdosta ja joskus väkinäisesti puoli pakolla.
Juuri uuden Tappavan hiljainen rivarinpätkä –levynsä julkaissut Arttu Wiskari soitti kappaleet Ikuisesti kahdestaan, Mökkitie ja Tappavan hiljainen rivarinpätkä.
Amerikkalaisilla on oma vastineensa suomalaisten kesämökkeilylle. Siellä tehdään muutaman päivän lomareissuja hiekkarannoille rakennettuihin lomakaupunkeihin.