Niinan seurana Iltapäivässä on Mikko Suursalmi. Tänään pohdittiin asioita, jotka tuntuvat helpoilta mutta ovatkin vaikeita, sekä sitä, että laitetaanko lutikat pakastimeen, saunaan vai jääkaappiin. Mutta missä erikoisessa paikassa lähetystä kuunneltiin?
Niinan kanssa iltapäivän studiossa on Mikko Suursalmi, koska Anssi lomailee. Niina ja Mikko tulkitsevat unia, ja tuottaja Piipari käy kertomassa sisäpiirin tietoa Emma Gaalasta. Mutta mikä oli syynä Niinan lomanjälkeisiin kutituksiin ja puremajälkiin? Kohta tiedät!
Aki kertoi puhelimitse kuulumisia kertausharjoituksista. Mikko ja Minna puntaroivat autovarkauksien määrää Suomessa sekä varkaiden vanhentunutta tietotaitoa. Serkkujen naimaluvat ja Mikon oikeussalikokemus olivat myös keskustelussa. Mutta missä ovat Minnan hanskat, taas?
Minna ja Mikko kertasivat armeijan natsojen merkitystä Akin kertausharjoituksen innoittamana. Puhelimitse kuultiin myös Akin kuulumiset pääkallopaikalta. Minna tunnusti lähetyksen aikana lahjovansa itseään konsulenttien maistiaisilla. Lisäksi Star is born -leffa sai Minnalta murskakritiikin.
Euroopan-kiertueelle lähtevä Saara Aalto kävi Mikko Suursalmen ja Heidi Sohlbergin vieraana Radio Novan Illassa. Koko lähetys kuunneltavissa tästä!
Suomen tunnetuimpiin näyttelijöihin lukeutuva Outi Mäenpää kertoi Novan Iltapäivässä mielipiteensä ohjaaja Aku Louhimiehen ympärillä pyörivästä kohusta. Palkittu Mäenpää kertoo myös sen, millainen ohjaajatyö auttoi hänet huippusuoritukseen Sovinto-elokuvassa.
Mikko Suursalmi haikailee uuden tatuoinnin perään ja Niina auttaa ideoimaan. Miltä kuulostaisi puolison kuva käsivarteen? Tai lista entisistä rakastajista?
Mikko Suursalmi pistää Niinan tietämyksen koetukselle kysymällä mikä on lahtikko. Kuuntele Niinan hulvaton veikkaus!
Radio Novan Aamussa oli tänään suuren urheilujuhlan tuntua, sillä olihan olympialaiset virallinen avajaispäivä. Kuka New Yorkissa mainetta niittänyt suomalainen nimettiin lähetyksen aikana oman elämänsä Forrest Gumpiksi? Perjantai-kappalekin palasi taajuuksille kesälaitumilta. Mikko Suursalmi tuurasi Aki Linnanahdetta vielä tämän aamun.
Minna sai tänään seurakseen Radio Novan Aamuun Mikko Suursalmen. Urheilu- ja kalamiehenä Mikko osasi hieman valistaa Minnaa niin kaloista kuin Rion olympialaisistakin. Minna pääsi puolestaan paukuttelemaan henkseleitään Pokemon Go-kokemuksillaan.