Radio Novan Aamussa pitkää viikonloppua viettävää Kimmoa tuuraamassa Mikko Suursalmi. Minna pyytää kuulijoilta vinkkejä flunssaan ja mietitään yllättäviä tapahtumia. Soitetaan myös lomailevalle Esko Eerikäiselle ja kysellään muistaako Mikko videovuokraamoja, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmo on tänään sovitusti poissa ja häntä tuurailee Mikko Suursalmi. Studiossa vertaillaan oman elämän biisejä ja Markun päivän kunniaksi Minna ryhtyy etsimään eri nimiyhdistyksiä. Mutta miksi Tuottaja-Markuksen torstai tähän asti on ollut huono? Huomenna perjantaina tuttu kaksikko Minna ja Kimmo ovat jälleen yhdessä. Kuuntele torstain iltapalat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä Suvin seurana Mikko Suursalmi. Suvi ja Mikko pähkäilevät emojien merkitystä ja hilpeyttä aiheuttaa väärinymmärrykset. Pinttyneet tavat puhuttavat - Mikko laittaa vilkun turhaan ja Suvi hyvästelee talonsa. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä Suvin seurana Mikko Suursalmi. Suvi kertoo kuinka saa erityistä mielihyvää kohteliaisuus kettuilusta ja Mikko samaistuu. Kaverin puolesta kyselen -osiossa puhuttaa perheen yhteiset ruokahetket. Radio Novan Aamun Kimmo Vehviläinen on heittänyt Suvin syömiseen liittyviä väitteitä ja nyt Suvi vastaa. Mistä on kyse? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä Suvin seurana Mikko Suursalmi. Suvilla on ollut vaikeuksia juoda vettä sekä pidätys ongelmia. Kaverin puolesta kyselen -osiossa yksin olo ja hiljaisuus aiheuttaa haasteita. Mitä tekisit häissäsi toisin, jos voisit? Tämä puhuttaa studiossa. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä Suvin seurana Mikko Suursalmi. Suvia hämmentää syyhy ja Mikko kyseenalaistaa teitittelyn. Kaverin puolesta kyselen -osiossa on isä vibat kateissa. Hiustenkuivaimen väärinkäyttö aiheuttaa studiossa hilpeyttä ja Mikko saivartelee. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmo on potemassa hampaan poiston jälkeisiä vaivoja ja Mikko Suursalmi on tullut pelastamaan Minnan hädästä. Mikkoa ihmetyttää mistä Minna voi tietää monelta hän on herännyt tähän aamuun. Minna myös haluaisi palkata Tuottaja-Markuksen, mutta mihin? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmon kertaillessa Minnan kaverina Mikko Suursalmi! Käydään läpi onko puhelimessa vastaajia sekä koivun siitepöly aiheuttaa päänvaivaa. Joku on kauppareissullaan nähnyt tuottaja-Markuksen ja inspiroitunut tästä, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmo on kertausharjoituksissa ja tuuraajana Mikko Suursalmi. Minna kertoo gympie gympiestä sekä viikonlopun munan seisottamisistaan. Mikolla on päivitykset hieman jäljessä ja tuottaja - Markus on ottanut digiloikan, jota hän on luvannut olla ottamatta, IKINÄ, kuuntele Iltapalat tästä!
Illan Tähtivierasta Stigiä haastattelemassa tällä kertaa Mikko Suursalmi! Valloittava Stig jakaa uutuuskappaleensa Annelin syntytarinan ja kertoo, miten hänen kappaleensa yleensä syntyvät. Keikkatauolle jäävä artisti paljastaa myös kiinnostuksensa uudenlaisiin musiikin tekemisen ja jakamisen tapoihin. Mikä kumma on Stig-bot ja miten artisti suhtautuu TV-ohjelmissa ja somessa esiintymiseen?
Suvi ja Mikko Suursalmi juttelevat jaksossa muun muassa teekkareiden juhla-maratonista. Kaverin puolesta kyselen -osiossa puolison liikennekäyttäytyminen piinaa Piiaa. Miten ihmeessä pyörä on päätynyt puun latvaan ja mistä syystä Suvin mielestä rikollisten rangaistuksia pitäisi koventaa entisestään? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Suvin kanssa studiossa on Mikko, joka on kaivanut itselleen kuopan lapsensa koulutukseen liittyen. Kaverin puolesta kyselen -osiossa asialla on kirjoitusvirhenillittäjä. Mikolla on paljastus liittyen silmätippoihin sekä pikaliimaan. Myös hervottoman kokoiset kakut kirvoittavat keskustelua. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Studiossa Minna, Markus ja Mikko Suursalmi, Kimmon ollessa poissa! Minna miettii, paljonko kello on kuussa ja Mikko pohtii ärsyttääkö muita ravintolassa qr-koodi ruokalistat. Tiesittekö, että Markus nukkuu silmät.. auki?
Kimmo on poissa ja Mikko Suursalmi on studiossa yhdessä Minnan ja Markuksen kanssa! Minna katsoo avaruusaluksen lähtölaukaisua ja Markus on etsinyt tekoälystä tietoa juontajista ja itsestään. Miksi Mikko on nuollut rinnettä?
Novan Iltapäivässä joulukuu startataan Suvi Hartlinin ja Mikko Suursalmen seurassa. Esko siis jatkaa vielä lomailuaan.
Radio Novan Iltapäivässä torstai täynnä tunteita.