Radio Novan Aamussa Kimmon kertaillessa Minnan kaverina Mikko Suursalmi! Käydään läpi onko puhelimessa vastaajia sekä koivun siitepöly aiheuttaa päänvaivaa. Joku on kauppareissullaan nähnyt tuottaja-Markuksen ja inspiroitunut tästä, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmo on kertausharjoituksissa ja tuuraajana Mikko Suursalmi. Minna kertoo gympie gympiestä sekä viikonlopun munan seisottamisistaan. Mikolla on päivitykset hieman jäljessä ja tuottaja - Markus on ottanut digiloikan, jota hän on luvannut olla ottamatta, IKINÄ, kuuntele Iltapalat tästä!
Illan Tähtivierasta Stigiä haastattelemassa tällä kertaa Mikko Suursalmi! Valloittava Stig jakaa uutuuskappaleensa Annelin syntytarinan ja kertoo, miten hänen kappaleensa yleensä syntyvät. Keikkatauolle jäävä artisti paljastaa myös kiinnostuksensa uudenlaisiin musiikin tekemisen ja jakamisen tapoihin. Mikä kumma on Stig-bot ja miten artisti suhtautuu TV-ohjelmissa ja somessa esiintymiseen?
Suvi ja Mikko Suursalmi juttelevat jaksossa muun muassa teekkareiden juhla-maratonista. Kaverin puolesta kyselen -osiossa puolison liikennekäyttäytyminen piinaa Piiaa. Miten ihmeessä pyörä on päätynyt puun latvaan ja mistä syystä Suvin mielestä rikollisten rangaistuksia pitäisi koventaa entisestään? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Suvin kanssa studiossa on Mikko, joka on kaivanut itselleen kuopan lapsensa koulutukseen liittyen. Kaverin puolesta kyselen -osiossa asialla on kirjoitusvirhenillittäjä. Mikolla on paljastus liittyen silmätippoihin sekä pikaliimaan. Myös hervottoman kokoiset kakut kirvoittavat keskustelua. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Studiossa Minna, Markus ja Mikko Suursalmi, Kimmon ollessa poissa! Minna miettii, paljonko kello on kuussa ja Mikko pohtii ärsyttääkö muita ravintolassa qr-koodi ruokalistat. Tiesittekö, että Markus nukkuu silmät.. auki?
Kimmo on poissa ja Mikko Suursalmi on studiossa yhdessä Minnan ja Markuksen kanssa! Minna katsoo avaruusaluksen lähtölaukaisua ja Markus on etsinyt tekoälystä tietoa juontajista ja itsestään. Miksi Mikko on nuollut rinnettä?
Novan Iltapäivässä joulukuu startataan Suvi Hartlinin ja Mikko Suursalmen seurassa. Esko siis jatkaa vielä lomailuaan.
Radio Novan Iltapäivässä torstai täynnä tunteita.
Tänään Novan Iltapäivässä fiilistellään joulukuusia.
Novan Iltapäivässä on tänään aihetta juhlaan!
Radio Novan Iltapäivän Mahtavassa marraskussa juhlitaan tänään Mikko Suursalmen syntymäpäiviä!
Radio Novan Iltapäivän Mahtava marraskuu aloitetaan mainion herrasmiehen Mikko Suursalmen seurassa. Marraskuun ajan Suvin seuraksi Iltapäivään tulee toinen toistaan mielenkiintoisempia henkilöitä.
Radio Novan Iltapäivä on tänään täynnä testosteronia kun Esko seurana Suvia tuurailee tänään Mikko Suursalmi, joka on ollut Pakaran trimmaajat ry:n jäsen.
Kilpi ja peitsi tanassa Mikko Suursalmi puolustaa omaa kantaansa yökyläilyväittelyssä, jossa vastassa on Niina Backman ja suurin osa kuuntelijoista. Kuuntele tästä, miten Mikon käy!
Vuokramökin löytäminen aiheutti päänvaivaa ja harmitusta, mutta osuiko Mikon ennustus oikeaan?