Novan Iltapäivässä joulukuu startataan Suvi Hartlinin ja Mikko Suursalmen seurassa. Esko siis jatkaa vielä lomailuaan.
Radio Novan Iltapäivässä torstai täynnä tunteita.
Tänään Novan Iltapäivässä fiilistellään joulukuusia.
Novan Iltapäivässä on tänään aihetta juhlaan!
Radio Novan Iltapäivän Mahtavassa marraskussa juhlitaan tänään Mikko Suursalmen syntymäpäiviä!
Radio Novan Iltapäivän Mahtava marraskuu aloitetaan mainion herrasmiehen Mikko Suursalmen seurassa. Marraskuun ajan Suvin seuraksi Iltapäivään tulee toinen toistaan mielenkiintoisempia henkilöitä.
Radio Novan Iltapäivä on tänään täynnä testosteronia kun Esko seurana Suvia tuurailee tänään Mikko Suursalmi, joka on ollut Pakaran trimmaajat ry:n jäsen.
Kilpi ja peitsi tanassa Mikko Suursalmi puolustaa omaa kantaansa yökyläilyväittelyssä, jossa vastassa on Niina Backman ja suurin osa kuuntelijoista. Kuuntele tästä, miten Mikon käy!
Vuokramökin löytäminen aiheutti päänvaivaa ja harmitusta, mutta osuiko Mikon ennustus oikeaan?
Niina ja Mikko ovat perheenjäsentensä kielloista huolimatta hankkiutuneet vanhentuneista keitoista eroon väärin - tähän haetaan vielä varmistus Ruokatietoyhdistyksen edustajalta, joka valaisee kaksikkoa ja bonuksena antaa vielä kätevän vinkin ruokahävikin vähentämiseen!
Torstaina oltiin jo halloween-tunnelmissa ja pakahduttiin onnesta. Miltä jääkaapin sisältö näyttää vs. miltä sen pitäisi näyttää? Entä kummalla mennään: pefletillä vai ilman?
Keskiviikkona pohdittiin salaista kehonkieltä ja oltiin hyytävissä tunnelmissa. Millainen on täydellinen muna? Entä mitä tapahtuu työpaikan vessassa -vai tapahtuuko mitään?
Tänään Radio Novan Iltapäivässä Mikko ja Niina olivat jo ihan vapputunnelmissa, mutta miltä se vappu oikein kuulostaa?
Keskiviikkona Iltapäivä paineltiin Niinan ja Mikon komennuksessa. Aikaisemmin tehty kardinaalimoka aiheutti päänvaivaa sekä tehtäviä paikkakuntien suhteen. Mikä se TikTok nyt oikein on? Entä miten pitkälle lottovoiton voi suunnitella?
Niinan seurana Iltapäivässä on Mikko Suursalmi. Tänään pohdittiin asioita, jotka tuntuvat helpoilta mutta ovatkin vaikeita, sekä sitä, että laitetaanko lutikat pakastimeen, saunaan vai jääkaappiin. Mutta missä erikoisessa paikassa lähetystä kuunneltiin?
Niinan kanssa iltapäivän studiossa on Mikko Suursalmi, koska Anssi lomailee. Niina ja Mikko tulkitsevat unia, ja tuottaja Piipari käy kertomassa sisäpiirin tietoa Emma Gaalasta. Mutta mikä oli syynä Niinan lomanjälkeisiin kutituksiin ja puremajälkiin? Kohta tiedät!