Kilpi ja peitsi tanassa Mikko Suursalmi puolustaa omaa kantaansa yökyläilyväittelyssä, jossa vastassa on Niina Backman ja suurin osa kuuntelijoista. Kuuntele tästä, miten Mikon käy!
Vuokramökin löytäminen aiheutti päänvaivaa ja harmitusta, mutta osuiko Mikon ennustus oikeaan?
Niina ja Mikko ovat perheenjäsentensä kielloista huolimatta hankkiutuneet vanhentuneista keitoista eroon väärin - tähän haetaan vielä varmistus Ruokatietoyhdistyksen edustajalta, joka valaisee kaksikkoa ja bonuksena antaa vielä kätevän vinkin ruokahävikin vähentämiseen!
Torstaina oltiin jo halloween-tunnelmissa ja pakahduttiin onnesta. Miltä jääkaapin sisältö näyttää vs. miltä sen pitäisi näyttää? Entä kummalla mennään: pefletillä vai ilman?
Keskiviikkona pohdittiin salaista kehonkieltä ja oltiin hyytävissä tunnelmissa. Millainen on täydellinen muna? Entä mitä tapahtuu työpaikan vessassa -vai tapahtuuko mitään?
Tänään Radio Novan Iltapäivässä Mikko ja Niina olivat jo ihan vapputunnelmissa, mutta miltä se vappu oikein kuulostaa?
Keskiviikkona Iltapäivä paineltiin Niinan ja Mikon komennuksessa. Aikaisemmin tehty kardinaalimoka aiheutti päänvaivaa sekä tehtäviä paikkakuntien suhteen. Mikä se TikTok nyt oikein on? Entä miten pitkälle lottovoiton voi suunnitella?
Niinan seurana Iltapäivässä on Mikko Suursalmi. Tänään pohdittiin asioita, jotka tuntuvat helpoilta mutta ovatkin vaikeita, sekä sitä, että laitetaanko lutikat pakastimeen, saunaan vai jääkaappiin. Mutta missä erikoisessa paikassa lähetystä kuunneltiin?
Niinan kanssa iltapäivän studiossa on Mikko Suursalmi, koska Anssi lomailee. Niina ja Mikko tulkitsevat unia, ja tuottaja Piipari käy kertomassa sisäpiirin tietoa Emma Gaalasta. Mutta mikä oli syynä Niinan lomanjälkeisiin kutituksiin ja puremajälkiin? Kohta tiedät!
Aki kertoi puhelimitse kuulumisia kertausharjoituksista. Mikko ja Minna puntaroivat autovarkauksien määrää Suomessa sekä varkaiden vanhentunutta tietotaitoa. Serkkujen naimaluvat ja Mikon oikeussalikokemus olivat myös keskustelussa. Mutta missä ovat Minnan hanskat, taas?
Minna ja Mikko kertasivat armeijan natsojen merkitystä Akin kertausharjoituksen innoittamana. Puhelimitse kuultiin myös Akin kuulumiset pääkallopaikalta. Minna tunnusti lähetyksen aikana lahjovansa itseään konsulenttien maistiaisilla. Lisäksi Star is born -leffa sai Minnalta murskakritiikin.
Euroopan-kiertueelle lähtevä Saara Aalto kävi Mikko Suursalmen ja Heidi Sohlbergin vieraana Radio Novan Illassa. Koko lähetys kuunneltavissa tästä!
Suomen tunnetuimpiin näyttelijöihin lukeutuva Outi Mäenpää kertoi Novan Iltapäivässä mielipiteensä ohjaaja Aku Louhimiehen ympärillä pyörivästä kohusta. Palkittu Mäenpää kertoo myös sen, millainen ohjaajatyö auttoi hänet huippusuoritukseen Sovinto-elokuvassa.
Mikko Suursalmi haikailee uuden tatuoinnin perään ja Niina auttaa ideoimaan. Miltä kuulostaisi puolison kuva käsivarteen? Tai lista entisistä rakastajista?
Mikko Suursalmi pistää Niinan tietämyksen koetukselle kysymällä mikä on lahtikko. Kuuntele Niinan hulvaton veikkaus!
Radio Novan Aamussa oli tänään suuren urheilujuhlan tuntua, sillä olihan olympialaiset virallinen avajaispäivä. Kuka New Yorkissa mainetta niittänyt suomalainen nimettiin lähetyksen aikana oman elämänsä Forrest Gumpiksi? Perjantai-kappalekin palasi taajuuksille kesälaitumilta. Mikko Suursalmi tuurasi Aki Linnanahdetta vielä tämän aamun.