Radio Novan Aamussa kunnioitetaan tänään mahtavia miehiä kansainvälisen miestenpäivän aaton kunniaksi. Minna, Aki ja Markus jakavat omat top 3 -miesvalintaansa, jonka lisäksi tulikuumassa linjassa varrotaan jo innolla Tampereen miestenpäivän julistusta. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Torstaina juhlittiin miestenpäivää ja annettiin vinkkejä, miten tuulisella säällä auto pysyy tiellä. Miten poikien- ja tyttöjen illat eroavat toisistaan? Lähtikö Niinan höynäyttäminen nyt vähän lapasesta??
Tänään vietetään kansainvälistä miestenpäivää. Tässä jutussa kerromme, minkälainen on keskiverto suomalainen mies tilastojen valossa.
Radio Novan Aamussa Aki kyselee Minnalta töön apeista ja Minna pistää pojat parsimaan. Puhutaan myös valosta ja pimeudestä ja Aki pitää kansainvälisen miestenpäivän johdosta ensimmäistä kertaa tapahtuvan, perinteikkään miestenpäivän puheen, kuuntele parhaat palat tästä!
Tänään juhlitaan miehiä kansainvälisen miestenpäivän merkeissä.
Kansainvälistä miestenpäivää vietetään vuosittan 19. marraskuuta. Vuonna 1999 alkanutta tapahtumaa juhlitaan nykyään monissa järjestöissä kaikissa maanosissa ja YK:ssa.