Radio Novan Aamussa muistellaan Putoushahmoja ja Kimmo on myös keksinyt miten miehet ja lapset saadaan pesemään käsiä. Minnan käsittelyssä on liikennevalojen nappi, onko ne vain suurta placeboa? Kuuntele Iltapalat tästä!
Ile Uusi vuori on vielä tänään Suvi Hartlinin kanssa, Eskon ollessa kipeänä kotona. Alun ikäriisi keskustelun jälkeen padot aukeavat, kun Kaverin puolesta kyselen osiossa puhutaan miesten itkusta. Ile myös selvittää mikä on räkäindeksi ja milloin se on korkeimmillaan. Suvi paljastaa miten tarkka silmä hänellä on lumitöiden suhteen, hän on oikea lumi kosmetologi. Lopuksi vielä muistellaan hammasrautojen ihanuutta!
Lumityöt puhuttavat iltapäivässä, lähentävätkö ne naapureiden välejä vai ainainen riidan aihe? Esko ja Suvi päätyvät myös päätyvät lasten nukuttamisen vaikeudesta niitä kaikkia kummallisia ääniä, joita ihmiskehosta välillä pääsee, ja tietenkin niillä väärillä hetkillä. Ostoskärryt myös herättävät keskustelun ei suinkaan niiden väärään paikkaan jättäminen vaan poletit, kuinka ne saavatkaan ihmisen tuntemaan itsensä tärkeäksi.
On tärkeää miettiä, mihin lumet kolaa.
On tärkeää miettiä, mihin lumet kolaa.