Mieleenpainuvimmat inssitarinat liittyvät vahvasti ihmisten luontaisiin kehollisiin toimintoihin ja tarinoista inspiroituneena Anssi ja Heidi alkavat puhua rakkauden kieltä, saksaa. Kuuntele tästä, mitkä ovat heidän bravuurinsa!
Vaskivuoren lukion kamarikuoron Pelottomien riemulaulu on kerännyt Facebookissa peräti 245 000 katselukertaa.
Äidin vastaus muistuttaa, ettei rakkaus omaa lasta kohtaan riipu koulumenestyksestä.
Laulajatähti on yksi nuorista, jotka ovat mukana Maailma on tehty meitä varten – 30 tarinaa lukiolaisuudesta -näyttelyssä Tampere-talossa. Näyttely juhlistaa Suomen Lukiolaisten Liiton 30-vuotista taivalta.
Tänään on taas se aika vuodesta, kun vietetään penkinpainajaisia, eli penkkareita. Kyseessä on lukioiden pitkäaikainen perinne. Helmikuussa pidettävissä penkkareissa lukion vanhimmat eli abiturientit kipuavat joukolla avolavakuormurien kyytiin ja ajelevat ympäri paikkakuntaa heitellen karkkia tienvarren yleisölle ja ohikulkijoille.
Monet yhdeksäsluokkalaiset jännittävät parhaillaan, millaisia numeroita he saavat peruskoulun päästötodistukseen. Tämän jälkeen alkavat jatko-opinnot, joista suosituin on edelleen lukio. Haetaanko tänään enää lukioon, vai hakevatko lukiot oppilaita?