Radio Novan Aamussa Minna ja Kimmo alkavat puhua ruuasta, joten tuottaja-Markus pamahtaa paikalle kuin taikaiskusta. Melkein Mahdoton Marraskuu pamahtaa taas yhtäkkiä ja yllättäen ja juontajat joutuvat vetämään myyntihousua jalkaan, kuuntele Iltapalat tästä!
Äänestyksessä annettiin huimat 76 419 ääntä.
Radio Novan Päivässä keskusteltiin tällä viikolla koirien vapaana pitämisestä sekä erilaisten asioiden keräilystä. Huvipuistokauden startti innosti kuulijoita jakamaan omia suosikkilaitteitaan. Helsingissä, Kalasataman kaupunginosassa sijaitsevan tornitalon asukkailla on monia kauhistuttava piina! Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Päivässä pohdittiin, mitä muotivillitystä ei haluta enää takaisin. Kansallisen lukuviikon kunniaksi, lukukeskuksen toiminnanjohtaja Emmi Jäkkö kertoi millä mallilla suomalaisten lukutaito on tänä päivänä. Katupöly vaivaa tällä hetkellä etenkin allergiasta kärsiviä. Tuottaja-Nea haastatteli Helsingin kaupungin kaupunkiympäristö ja katukunnossapidon tiimipäällikköä Tarja Mylleriä. Studiossa vieraili uuden ”Eilisen mä”- kappaleensa julkaissut Abreu. Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Aamussa ihmetellään flexaamista. Aki laittaa kättä taskuun ja tarjoaa tiimille perinteisen joululounaan, ja Minnan pinna ja ajotaidot saavat moitteita. Kuuntele jälki-istunto tästä!
Lounasravintoloilla on ollut edessään tiukat paikat, kun ruoan hinta on noussut, mutta hinnat haluttaisiin pitää suhteellisen samoina.
Radio Novan Päivässä Niina jakoi kotitekoiseen mansikkamehuun maukkaan reseptin ja keskusteli kuulijoiden kanssa tavoista, joista ei itse tiennyt mitään - Niina itse sai itse juuri tietää, että nuolee aina veitsen ruokaillessa, eikä ollut tähän koskaan ennen kiinnittänyt huomiota. Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Aamussa Minna on taas nukkunut alasti ja Aki tirkistelee hihnoille. Markuksen varhaiskeski-ikäisyys lävähtää silmille, mutta onneksi tilanteeseen löytyy täysin hyvä ratkaisu. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Minna muistelee aikaa jolloin kaikki oli hyvin ja Aki miettii missejä. Minnan mielessä on myös asioiden nimeämiset kun taas Aki on nauttinut välilounaan, mutta kenen vaimo silitti ja miksi? Kuuntele parhaat palat tästä!
Kevyt lounassalaatti sopii myös alkupalaksi illalliselle.
Raskaana olevan naisen lounaat vietiin viikon aikana joka päivä.
Äiti julkaisi aiheesta kuvan internetissä ja sai varmistusta epäilykselleen.
Joululounaasta laskuttaminen puhutti lähetyksessä.
Suositeltu aika aterian syömiselle olisi noin puoli tuntia.
Tutkimuksen mukaan ajankohdalla on yllättävän suuri merkitys.