Radio Novan Iltapäivässä ihmetellään lomamatkaa, joka päätyi risteilyaluksen kiinniottamiseen. Millaisia Esko ja Suvi ovat kiukkuisina, entä miten kiukkuisena tulisi oikeasti toimia? Mikä mahtaa olla suomalaisten lemppari kahvi ja millaisen muutoksen Suvi on tehnyt kahvin juomiseen? Entä mitä Suvin on tehnyt väärin Ellin karvonlähtöaikana? Myös uutiset Tiger Woodsiin liittyen puhututtaa.
Keskiviikkoiltapäivän tehoduona Suvi ja Nanna! Kaverin puolesta kyselen -osiossa pähkäillään Sannan tulevan lomamatkan kohtaloa. Suvi on hiilenä botin kanssa käydystä keskustelusta. Tapakouluttaja antaa vietot sujuvaan pääsiäiseen sukulaisten kanssa. Nannalta löytyy tähän liittyen tarina jos toinenkin. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Suvilla menee totaalisen hermo Thaimaan matkan järjestelyissä. Voiko lemmikkejä käyttää tekosyynä tai kuka uskoo, jos lemmikit ovat oikeasti syyllisiä. Kaverin puolesta kyselen osiossa puhutaan heippalapuista, onko se oikea tapa käydä keskustelua naapureiden kanssa?
Suvi saa Thaimaan matkalleen yllättäen lisää matkakumppaneita. Ei, Esko ei lähde Suvin seuraksi, vaikka miehellä tuntuukin olevan ostohousut jalassa. Hän kuulostaa ostavan kaiken mitä tarjotaan autosta alkaen. Kaverin puolesta kysellään vessa-asioiden vaikutuksesta romantiikkaan, minkälaisia neuvoja Suvi, Esko ja kuuntelijat antavat tähän?
Esko ja Suvi miettivät kenellä on väistämisvelvollisuus esimerkiksi lenkkipolulla tai kaupan käytävillä. Lähestyvä Thaimaan matkan saa Suvin tulostamaan melkoisen nipun papereita, tuleeko tästä lomakerumbasta lomafiilis? Helsingin Sanomien artikkeli saa Eskon miettimään alan vaihtoa. Maistuisiko sinulle Hunks-munkki ja kahviseurana Esko Eerikäinen?
Aki ja Minna suunnittelevat opetusvideota käsienpesuun ja Minnan vuotava putki aiheuttaa vesikidutusta. Tuottaja-Markus oli saanut omasta mielestään outoja lomamainoksia, mutta tietääkö Google sittenkin paremmin? Minna myös haluaa pelastaa Anoppien maineen kasvi kerrallaan, kuuntele!
Akin sairastaessa Virtasen Janne saapui pelastamaan Minnan suoraan Thaimaasta. Minna pohti ruumiinlämpöään, kun Janne kertoo tuntemastaan Houdini-koirasta. Samalla he huomaavat olevansa näyttelijäkollegoita. Mistä on kyse, kuuntele se tästä
Suomalaistutkimuksen mukaan lomamatkan tulisi kestää reilun viikon, eli noin 7-11 päivää.
Sylissä nukkuvia kiinalaisia, suihkukakka ja homejuustoa saunassa... Kun kulttuurit kohtaavat, niin kaikenlaista jännää voi sattua.
Uusperheessä lomamatkalle lähteminen voi joskus aiheuttaa päänvaivaa.
Niinan lomareissut eivät aina ole olleet ihan sitä mitä on lähdetty hakemaan, kuuntele koko pätkä tästä!
Suomalaistutkimuksen mukaan lomamatkan tulisi kestää reilun viikon, eli noin 7-11 päivää.
Anssin kertoo Esko Eerikäiselle, miten joutui lomamatkallaan perinpohjin petkutetuksi.
Pieni budjetti voi kääntyä eduksesi.
Kotiin tullessa pari huomasi, että heidän yksi ikkunoistaan on rikki.
Euroopastakin löytyy hurjasti erilaisia matkakohteita.