Molemmat lajeista ovat kotoisin Pohjois-Amerikasta.
Radio Novan Aamussa jutellaan Äitienpäivän kuulumiset ja käydään läpi kuulijalta saatu lahja. Minna on kokenut vastustusta heti aamusta ja TV - ohjelmista kuhistaan, kuuntele Iltapalat tästä!
Ruokavirasto tiedottaa, että suojautumista on tarpeen jatkaa turkistarhoilla
Radio Novan Päivässä ihailua aiheutti lintubongaajia kiinnostava harvinainen lintu. Viikon aikana selvisi myös, että Radio Novan kuulijoilla on käynyt erilaisissa tilanteissa hyvää tuuria. Koosteessa mukana myös uransa lopettavan Chisun haastattelu. Kuuntele audio tästä!
Esko ei ymmärrä miten eräs tv-ohjelma on saanut Suvin itkemään. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Suvi ja Esko auttavat Annia, jonka puoliso on nirso. Tästä inspiroituneena studiossa päädytään muistelemaan sääntöjä lapsuuden ruokapöydässä. Uutinen David Beckhamin lapsesta saa Eskon ja Suvin pohtimaan ihmisten, kuin myös lintujen epäreilua toimintaa. Mysteerikisassa tapahtuu yllättävä käänne, kun molemmat unohtavat mikä edes on tämänhetkinen mysteeriesine. Kuinka tästä selvittiin?
Esko ja Suvi pohtivat iltapäivässä etäpalveluiden tuomia mahdollisuuksia, mitä kaikkea nykyään voi tehdä kameran välityksellä? Etätyö on monelle jo tullut tutuksi, mutta mahdollistaako se laiskotteluun ja minkälaisia laiskottelijoita kuuntelijoista löytyy? Ruokavalio on myös jokaiselle yksilöllinen, toiselle sopii roskaruokaa ja toisille sitä ei saisi tarjota, ainakaan Suvin mielestä!
Eskolla on ollut tanssi täyteinen viikonloppu ja Suvilla suuri linnun pelastusoperaatio.
Radio Novan Aamussa vanha suola janottaa ja on hääyön aika! Lintubongarin tytär lähestyy Aamua ja kuinka pitkä matka olikaan avaruuteen? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Saana Meski oli seurannut aluksi merikotkaa, mutta sitten huomio oli kiinnittynyt erikoiseen pikkulintuun.
Radio Novan Aamussa Aki kertoo muistojaan ysäriltä ja Minnalla on asiaa flyygeleistä. Meneekö Akilla ja Minna puurot ja vellit sekaisin suuressa puurokeskustelussa ja onhan mukana myös parta-Markus ja viikonlopun ruokavinkit, kuuntele parhaat palat tästä!
Näyttelijä Antti Tuomas Heikkinen kertoo Iskelmän Satu Kotosen haastattelussa, kuinka suosikkihahmo sai alkunsa. Sketsihahmo on erityisesti perheenäitien suosiossa.
Aki ja Minna pohtivat vinkkejä sekä Prisman lakosta selviämiseen että Akin arjenhallintaan. Akistoteles filosofoi ja Minna imitoi hybridilinnun ääntelyä. Mutta kuka onkaan maailman kaunein mies? Kuuntele se tästä!
Parvilintuna tunnetut kottaraiset esittelevät lentotaitojaan, jotka tallentuivat videolle.
Kakadu nimeltä Snowball on noussut nettihitiksi tanssiliikkeillään.
Suloiset kuvat ovat ihastuttaneet somessa.
Linnunpoikaset ovat sulattaneet sadattuhannet sydämet.