Radio Novan Aamussa Aki pitää Minnalle emoji-koulun oppitunnin, jossa selviää paljon uutta informaatiota emojien soveliaasta käytöstä. Linnanjuhlien jälkeisenä aamuna tullaan myös siihen tulokseen, että nokkahuilu on paljon enemmän, kuin pelkkä koulusoitin. Mikä parasta: Aki paljastaa viimein salaiset kykynsä nokkahuilun taitajana. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Suvi ja Ile on Novan Iltapäivässä isojen asioiden äärellä.
Linnan juhlissa nähdään tänä vuonna hillittyä tyylikkyyttä. Ekologiset arvot näkyvät nyt entistä enemmän.
Aki ja Minna miettivät Linnanjuhlien teeman hieman uusiksi ja viikon polttava puheenaihe, tulo- ja verotiedot tottakai puhuttavat. Käy myös ilmi että Mäkisellä on syöty kuormasta ja huomenna se viimein tapahtuu, studioon saadaan karismaa. Mistä oikein on kyse, kuuntele se tästä.
Radio Novan Aamussa mietittiin mm. piiloutuiko Väyrynen linnaan, miksi Aki ja Minna eivät saaneet onnitteluja ja oliko laatikon salaisuus tähän mennessä sekopäisin. Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat!
Muotisuunnittelija Jukka Rintala on yhtä aikaa teollinen muotisuunnittelija, uniikkipukujen suunnittelija, sisustustuotteiden suunnittelija sekä akvarellisti. Rintala vieraili Enbuske & Linnanahde Crew:n vieraana.