Lelu voi hajota osiin.
Esko on odottanut vuotta 2023 sekä ilolla, että pelolla. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Esko ja Suvi jääväävät itsensä, koska kokevat olevansa vääriä tyyppejä antamaan neuvoja. Esko pääsi Ranskan yllä istumaan lentomekaanikontuoliin. Studiossa puhutaan myös aikuisten unileluista. Esko jakaa henkilökohtaisen kokemuksensa unilelustaan ja Suvi putoaa tälle täysin. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Kyseisessä lelussa on valmistajan mukaan tukehtumisvaara.
Radio Novan Aamussa Markus valjastetaan kokeiluun ja Minna päästää motkon liittyen vessanpönttöihin. Kimmo on vihdoin, vuosien jälkeen, saanut käsiinsä elokuvan jonka hän katsoi viikonloppuna ja yskös meinasi tulla studioon, kuuntele Iltapalat tästä!
Taiteilija Hossein Diba on esitellyt sosiaalisessa mediassa usein eri animaatiohahmoja, joista hän on tehnyt realistisemman näköisiä.
Tuotteen on voinut ostaa 24.4.2022-24.10.2022 välisenä aikana XS Lelut -myymälöistä tai -verkkokaupasta.
Taiteilija Hossein Diba on esitellyt sosiaalisessa mediassa usein eri animaatiohahmoja, joista hän on tehnyt realistisemman näköisiä.
Helteet saavat Anssin ja Niina suunnittelemaan tulevan kesän vesileikkejä, mikä on heidän mielestänsä kesän ykkösjuttu ja miten baby oil liittyy siihen? Lisäksi uintitekniikat herättävät keskustelua, miten aikuisen kuuluu uida? Niinan ongelma herättää Anssin sisäisen terapeutin, vaan johtaako tämä terapia mihinkään ratkaisuun?
Turvallisuus- ja kemikaalivirasto muistuttaa, että vauvoille ja taaperoille ei pidä ostaa isompien lasten leluja. Väärät lelut saattavat aiheuttaa tukehtumisvaaraa pienelle lapselle.
Keskiviikkona tehtiin kung fu -liikkeitä ja henkisiä lämpöpanssareita, mutta minkälaisia mielitekoja ne saivat aikaan? Mistä Anssi tunsi taas piston sydämessään ja miksi Niina joutui pitämään nenästään kiinni? Entä mitä kaikkea pakastimesta voikaan löytyä?
Radio Novan Aamussa Minna on saanut palautetta Akin juoksulenkistä ja parta-Markus puhuu kielillä. Käy myös ilmi että Akilta on jäänyt jotain kertomatta ja Minna sai tietää tästä lehtien palstoilta, kuuntele parhaat palat tästä!
Barbien yli 60-vuotisessa historiassa on nähty monenlaisia nukkeja.
Sofia saa kohta leikkiä itse suunnittelemallaan lelulla - ja myös monet muut lapset.
Uimahallietiketin läpsyttelykulttuuri nahkapiiskoineen nousi esille, mutta vielä sitäkin enemmän mietitytti Anssin uimassa käymättömyyden syy. Tiistai toi tullessaan myös isoja pieniä tekoja sekä pohdiskelua lasten.. vai sittenkin vanhempien leluista? Mikä äänimatka muuten kuvasi tätä päivää parhaiten?
Tarvitset avuksesi vain tuolin.
Tämä lista voi tuoda muistoja mieleen.