Jatkojohtoja ei tulisi käyttää jatkuvassa käytössä, koska liiallinen kuormitus voi aiheuttaa johdon ylikuumentumisen ja pahimmassa tapauksessa palovaaran.
Tuotteen käyttöä ei tule jatkaa.
Radio Novan Päivässä etsittiin kuumeisesti iphonen laturin omistajaa. Niina on ollut tapaturma-altis ja TikTok-videon kuvaukset päätyivät ikävään lopputulokseen. Viikon kohokohdassa seurattiin Hannan hyvinkin arkista ja ihanaa kohokohtaa, mitä monet lapsiperheelliset varmasti kadehtivat. Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Päivässä pohdiskeltiin GTA-pelin soveltuvuutta pienille lapsille. Niinalla ja Lorella oli erimielisyyksiä siitä, mikä on laturi ja uusi kauhuelokuva poistaa ihmisiä leffateattereista. Mukana myös ihana dippiresepti kesäisiä hetkiä varten. Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Iltapäivässä tuskaillaan matematiikkaa ja latureita.
Novan Aamussa puhutaan tekniikasta sekä käydään nostalgiamatkalla. Aamun oma filosofi Akistoteles jakaa viisautta ja Minna motkottaa!
Moni jättää puhelimen yöksi lataukseen, jotta se on aamulla täynnä ja valmiina päivän koitoksiin.
Tiistai-aamulla Facebookiin ladatut kuvat pahasti palaneesta sängystä muistuttavat, ettei puhelinta kannata jättää latautumaan ilman valvontaa.