Radio Novan Aamussa kevään ensiairut Minna on tehnyt ystävänpäiväheilatestin ja kylpytakissaan juontavan Karanteeni-Akin tiukka perhepalaveri on laittanut miehen kunnolla ruotuun! Studion filosofianurkkaukseen kutsutaan myös vanha tuttu, filosofi Akistoteles. Kuuntele parhaat palat tästä!
Novan päiväunen juontaja Elina Kottonen tekee suoraa lähetystä Aurajoen rannoilta torstaista perjantaihin.
Vain Elämää -menestyksen jälkeen soolouralle siirtynyt Jonne Aaron tuli suomalaisille tutuksi melodista rockia soittaneesta Negative-yhtyeestä.
Koska DBTL-festivaalit rakennetaan keskelle kaupungin sykettä, joudutaan liikenteen kulkua muokkaamaan tapahtuman ajaksi. Festarikävijän on syytä tietää, että lipunmyynti ja sisäänkäynti ovat vaihtaneet paikkaa.
Näin kirjoitti meille Sami Helsingistä osallistuessaan Down By The Laituri -kilpailuun. Nova jakaa festarikaupunkia kehuneiden kesken lippuja musiikilliseen iloitteluun. Liki tuhat ihmistä on käynyt kehumassa Turkua! Kehu sinäkin, jaossa on viimeiset liput, jotka ovat neljän päivän superlippuja!
Huippusuosittu Sunrise Avenue tekee kesän ainoan Suomen keikkansa Turussa.
13-henkinen musiikkiarmeija om vahvistunut turkulaisfestivaalin esiintyjäksi perjantaille 25. heinäkuuta.
Turun aurajokirannassa jytäävä Down By The Laituri -musiikkifestivaali tuo monipuolisen musiikkikattauksen kaupunkiin. Eri esiintymispaikoissa on tarjolla ohjelmaa moneen makuun.