Down By The Laituri aiheuttaa liikennejärjestelyjä Turussa

27.07.2015 07:02 -

Koska DBTL-festivaalit rakennetaan keskelle kaupungin sykettä, joudutaan liikenteen kulkua muokkaamaan tapahtuman ajaksi. Festarikävijän on syytä tietää, että lipunmyynti ja sisäänkäynti ovat vaihtaneet paikkaa.

Muuttuneet liikennejärjestelyt ovat voimassa Down By The Laiturin ajan 28. heinäkuuta -1. elokuuta.

DBTL:n tapahtuma-alue sijaitsee Itäisellä Rantakadulla Myllysillan ja Auransillan välisellä alueella.

Tapahtuman aikana tätä Itäisen Rantakadun osaa pitkin ei pääse kulkemaan. Kuitenkin käynti Samppalinnan maauimalaan, Wäinö Aaltosen museoon ja Virastotalolle on mahdollista.

Kielletyistä ajosuunnista ja muista muuttuneista liikennejärjestelyistä tiedotetaan liikennemerkein ja liikenteenohjaajien toimesta.

Lipunmyynti ja sisäänkäynti uudessa paikassa

Tänä kesänä lipunmyynti ja sisäänkäynti DBTL-alueelle on siirretty Teatterisillan Läntisen Rantakadun päähän, mikä tarkoittaa sitä että Teatterisiltaa pitkin ei pääse kulkemaan.

Teatterisilta on osa tapahtuma-aluetta, eli ainoastaan DBTL-lipun ostajat kulkevat siltaa pitkin Itäisen Rantakadun puolelle.

Läntisen Rantakadun päähän tulee 28.7.-1.8. DBTL:n Street Food –myyntipisteitä, juomatarjoilua sekä muita aktiviteetteja kuten benji-hyppy! Tämä on kaikille avointa aluetta eli Läntisen Rantakadun festaritunnelmaan osallistumiseen ei tarvita DBTL-lippua.

DBTL-liput taas vaihdetaan portilla rannekkeisiin, jotka oikeuttavat alueelta poistumiseen. Näin ollen myös lippujen omistajat pääsevät nauttimaan herkullisesta katuruoasta tai vaikka hyppäämään benji-hypyn, jotka eivät siis ole varsinaisen DBTL-alueen sisäpuolella.

Lisää aiheesta:

Kehu Turkua ja voita liput Down By The Laituri -festivaalille – nyt jaossa neljän päivän passeja

Herkkupala Sunrise Avenuen faneille: kesäkeikka Down By The Laiturissa

Kilpailut

Uusimmat