Maanantaiaamuna huolestutti sanasokeus ja älyn hiipuminen. Oliko Minnasta aistittavissa Lahti2017 -kilpailujen jälkeistä alakuloisuutta? Miten Jorma oli saanut kasvatettu hiukset niin lyhyessä ajassa? Entä mitä kuuluu Pipsalle, joka muistetaan tämän jälkeen myös Hansvilivili Hansvälimäen näköisenä koirana?
Latulähettiläänä toimiva olympiavoittaja Siiri "Äitee" Rantanen hiihtää tänään Lahden MM-kisoissa kunniakierroksen ennen naisten 4 x 5 kilometrin viestiä. Hiihtäjälegenda uskoo naisten kasvattavan Suomen mitalitiliä. Kuuntele haastattelu.
Torstaiaamuna maalailtiin Akin ”treffaa minut appiukkona”-persoonaa. Miksi Jari ei halua tavata Minnaa? Entä mitä ongelmia oli aiheutunut pandojen hoitajille ja Lahden hiihtokansalle?
Maanantaiaamuna niputettiin viikonlopun tapahtumat. Kuinka Minnan kisaviikonloppu oli sujunut? Miten Akin uusi koira otettiin vastaan? Oscar-aamuna kysyttiin, kiinnostaako ketään arviot. Loppujen lopuksi ketään ei kiinnostanut edes se kysymys.
Viikon viimeisenä arkiaamuna huolestutti kahvipöytäkulttuuri, hoitokoirat ja miehisyys. Mihin on kadonnut Remonttireiska? Oliko managerimoguli Linnanahde saanut buukattua artisti Kuukalle keikan Lahden MM-kisoihin?
Torstaiaamu sai arvoisensa avauksen, kun Aki valmistui ensimmäiseen joogasuoritukseensa ja Minna fiilisteli Lahden MM-kisojen avajaisia. Mihin ulkonäölliseen asiaan Minna oli Akissa jo vähän liiankin tottunut? Entä miten töihin kuuluu pukeutua?
MM-kisat käynnistyivät 22.helmikuuta. Radio Novan Aamu otti avajaisaamuna yhteyttä Lahti 2017 kisaorganisaation markkinointijohtaja Esa-Pekka Nykäseen. Ovatko kaikki järjestelyt jo valmiina?
Edessä oli suuri päivä, kun Lahti2017 MM-kisojen avajaisaamu sarasti. Onko normaalia puhua liikennevaloille? Kenet Aki ja Minna nimesivät Wilson Kirwa 2.0:ksi? Entä mitä kuulu Väyrysen Paavolle? Aamun aikana kuultiin myös paljon odotettu ja toivottu Kuukan mitaliveikkaus.
Perjantaina meni heti aamusta kieli solmuun. Mikä kumma Akia jännitti koko aamun ajan? Kumpi on romanttisempi paikka, Lahti vai Nurmijärvi? Miten Juha Mieto ja Tauski saatiin sotkettua aamun hetkiin?
Keskiviikkoaamuna Aki ja Minna halusivat piristää erilaisilla yllätyksillä lapsiperheiden arkea. Oliko Minnalla kuitenkin jäänyt kotiläksyt tekemättä? Ketä saa syyttää kaljuudesta? Aamun aikana kelattiin aikaa taaksepäin ja palattiin Lahden mäkimonttuun.
Ystävänpäivä alkoi yllätyslahjalla. Voiko hyväksi ystäväksi oppia? Mitä tapahtuisi, jos ihmisillä olisi häntä? Entä mitä kerrottavaa Akilla ja Minnalla oli Harri Kirvesniemestä, Satuhäistä ja Playboysta?
Perjantaihin lähdettiin ponnistaen ja mietittiin pääseekö telemarkilla alas. Minkälaisia muistoja Akilla ja Minnalla oli 80-luvun limuista ja hampurilaisista? Juodaanko raamatussa viskiä? Mitä Akille ja Minnalle tapahtui Lahden Eiffel-torneilla? Entä minkälaisia tunteita Dingon paluu herätti ja kelpaisiko Aki heidän manageriksi?
Lahti2017 MM-juhlakisat järjestetään 22.2.-5.3. Kisat ovat lähellä Radio Novan Aamun Minna Kuukan sydäntä. Onhan hän sentään Lahdesta kotoisin. Minna vei juontoparinsa Aki Linnanahteen tunnelmoimaan kisamiljöötä. Mitä tapahtui, kun kaksikko vieraili Lahden kuuluisalla maamerkillä - radiomastoilla?
Lahti2017 MM-juhlakisat järjestetään 22.2.-5.3. Kisat ovat lähellä Radio Novan Aamun Minna Kuukan sydäntä. Onhan hän sentään Lahdesta kotoisin. Minna vei juontoparinsa Aki Linnanahteen tunnelmoimaan kisamiljöötä. Osasiko Minna kertoa minkä vuoksi Sibeliustalo sijaitsee juuri Lahdessa?
Lahti2017 MM-juhlakisat järjestetään 22.2.-5.3. Kisat ovat lähellä Radio Novan Aamun Minna Kuukan sydäntä. Onhan hän sentään Lahdesta kotoisin. Minna vei juontoparinsa Aki Linnanahteen tunnelmoimaan kisamiljöötä. Mitä tapahtui, kun Minna ajelutti Akia kohti mäkimonttua?
Lahti2017 MM-juhlakisat järjestetään 22.2.-5.3. Kisat ovat lähellä Radio Novan Aamun Minna Kuukan sydäntä. Onhan hän sentään Lahdesta kotoisin. Mitä tapahtui, kun Minna vei juontoparinsa Aki Linnanahteen tunnelmoimaan kisamiljöötä. Entä minkälaisia hiihtomuistoja Minnalla itsellään on?