Koira voi liian kuumassa tilassa altistua lämpöhalvausriskille.
Vaikka rakastaisikin lenkkeilyä, voi se olla vaikeaa kuumalla kelill. Onneksi on keinoja, joilla kuumuutta voi hallita lenkin aikana.
Vaikka rakastaisikin lenkkeilyä, voi se olla vaikeaa kuumalla kelill. Onneksi on keinoja, joilla kuumuutta voi hallita lenkin aikana.
Kuumaa -bändin keulakuvana toimiva näyttelijänäkin tunnettu Johannes Brotherus kävi Radio Novan Illan Okun ja Eskon vieraana. Toukokuussa Uppoon suhun -debyyttisinkkunsa julkaisseella yhtyeellä oli levytyssopimus taskussa ennen kuin koko bändillä oli edes nimeä. Lisäksi bändi nousee suoraan Provinssirockin lavalle. Miten näin pääsi käymään? Kuuntele koko haastattelu.
Vaikka et ensimmäisenä ottaisi kuumaa juomista helteellä, sen kannattavuudelle on täysin looginen selitys.
Aki ja Minna kävivät keskiviikkona läpi edellisen illan kuumailmapallolentonsa hetkiä.
Tällä hetkellä Facebookissa leviää nopeasti arvonta, jossa tarjolla on houkutteleva setti erilaisia Muumimukeja. Arvonta on kuitenkin Facebookin sääntöjen vastainen ja koko sivusto voidaan poistaa, mikäli arvonta ilmiannetaan Facebookille. 
Ranskassa tehtiin sunnuntaina uusi maailmanennätys, kun osanottajat useista maista nousivat samanaikaisesti taivaalle, täyttäen sen värikkäillä kuvioilla.
Valokuvaaja ja youtubettaja Kawika Singson sai aivan mereen valuvan laavan tuntumaan, mahdollistaen laavan ja veden kohtaamisen katsomisen ilman, että joutuu pelkäämään syttyvänsä tuleen. Video on suorastaan meditatiivinen.
PMMP on palailemassa takaisin uuden musiikin siivittämänä. Vielä toistaiseksi nimeämätön albumi julkaistaan 13.6. Uuden singlen nimi on Heliumpallo.
Suosittua Pitkä kuuma kesä -ohjelmaa juontaa nyt laulajatähti Mikael Konttinen aisaparinaan upea Susanna Laine.
Kuumailmapallolennon SM-kisat käydään 12.-15. toukokuuta!