Radio Novan Aamun juontaja ottaa videolla kuulijapalautetta vastaan Jankon betonin hengessä.
Rakastettu Kummeli täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Käsikirjoittaja ja näyttelijä Heikki Silvennoinen ei silti tunne itseään vanhaksi sen rinnalla.
Ähtärin pandojen kiimakeskustelu saa Minnan ja Akin hormonit hyrräämään ja keskustelua käydään ihmispandoista aina heidän omiin makuuhuonepuuhiin. Legendaarinen Kummelien Tonnin seteli sketsikin on käynyt toteen ja ihmiset valehtelevat somessa, niin eihän tässä enää tiedä, mikä on totta ja mikä puhetta. Kuuntele ja tiedä!
Kummeli-sketsiryhmästä tutut kasvot tuovat uuden poliisisarjansa Nelosen Ruutuun.
Suosittu amerikkalaissivusto on jakanut meemin, jonka tarkkasilmäiset suomalaiset ovat tunnistaneet pätkäksi Kummeli-sketsistä.
Kummeli Kultakuume oli vuoden 1997 katsotuin kotimainen elokuva.
Kemijärven Kallaanvaarassa sijatseva siltatyömää on ajautunut ikävään tilanteeseen sillan valun epäonnistuttua. Lähes valmis 20 metrin pituinen rautatiesilta joudutaan murskaamaan. Sillan rakentamiseen on käytetty muun muassa noin 300 kuutiota betonimassaa. Radio Novan Kesäaamu yritti tavoitella työmaan projekti-insinööriä, mutta ei saanut häneen yhteyttä. Niinpä he ottivat yhteyttä tv:stä tuttuun Jankon Betonin Kalervo Jankkoon.
Kummelista tutut konkarinäyttelijät Timo Kahilainen ja Heikki Hela nähdään Hevisaurus-elokuvassa.
Youtube-sensaatioksi noussut, suomalainen Sara-Marié Forsberg tekee tänään tv-debyyttinsä illan Enbuske & Linnanahde Crew´ssa.