Vanhoista kaihtimista sisustuskoreja ja jämäkankaista irtokauluksia. Myös Suomessa upcycling on innostanut monia yrittäjiä.
"Ihmiset käyvät aina vertaiskauppaa eniten silloin, kun ovat kotona ja on luppoaikaa", sanoo Tori:n vertaiskauppatuntija Laura Kuusela.
Joululahjojen myymiseen on monia syitä. Harvoin ensimmäinen motiivi on kuitenkaan rikastuminen.
Vain joka neljäs kierrättää paristot ja akut turvallisesti. Paristojen navat tulee teipata ennen palauttamista, sillä muuten seurauksena voi olla pahimmillaan tulipalo, muistuttaa Paristokierrätys.
Tammiston K-Citymarketin uusi pullonpalautuslaite on saanut asiakkailta positiivista palautetta.
Odotus-elokuvan puvustus tulee yhdestä paikasta - kierrätettynä.
Viikko käynnistyi sakkojen uhalla ja katajan vuolemisella. Mitä eläimiä Niina oikein kohtasikaan viikonloppuna? Entä miten Anssilta onnistuu kierrättäminen?
Tiian kotona on paljon ihania second hand -löytöjä.
Niinan seurana Iltapäivässä on Mikko Suursalmi. Tänään pohdittiin asioita, jotka tuntuvat helpoilta mutta ovatkin vaikeita, sekä sitä, että laitetaanko lutikat pakastimeen, saunaan vai jääkaappiin. Mutta missä erikoisessa paikassa lähetystä kuunneltiin?
Edelleen monen kotona päätyy harmillisen suuri määrä ruokaa jätteeksi.
Huomenta Suomi -aamutv-ohjelmassa kerrottiin tuoreesta kierrätystutkimuksesta.
Jos kevyt huuhtaisu kylmällä vedellä ei puhdista muovipakkausta, suosittelee Huomenta Suomi -ohjelmassa vieraillut ympäristöasiantuntija laittamaan pakkauksen sekajätteeseen.
Munakennot, tyhjät paperirullat, vanhat lakanat ja cd-levyt voidaan uudelleenkäyttää uusissa tarkoituksissa.
Vaatteet, joissa roikkuu yhä vuosienkin jälkeen vielä hintalappu kiinni, on aika laittaa hyvällä omalla tunnolla kiertoon.
Miten se maitopurkki pitääkään kierrättää? Anssi ja Niina selvittivät asiaa ja sekavaksihan se meni
Tutkijat haluaisivat piilolinssivalmistajien lisäävän varoitustekstit paketteihin.