Joulukalenterikausi käy kuumana eikä Backmanin perheessä rikkeiltä vältytä. Juontajapari on myös ajan hermoilla, ja perkaa koko pääministerijupakan...huumorin kautta tottakai! Iltapäivän parhaat palat tästä!
Unohda perinteinen luumumarmeladi ja kokeile jotain uutta.
Novan Aamussa muistellaan radiouran alkamista, ja Aki kertookin mistä tietää olleensa kauan radiossa. Tuottaja Markusta rangaistaan fyysisesti lähetyksessä, ja Minna jakaa tietämystä tärkeän päivän tiimoilta. Kuuntele parhaat palat tästä!
Uusi viikko alkaa Akin vetäessä foliohatun päähän koska Astro-Kuukka saapuu yllättäen paikalle. Aki saa postia studioon ja Minnan aikoo hakea kynnysmattonsa takaisin. Mutta mitä tapahtui aamuruuhkassa ja kenen toimesta? Kuuntele parhaat palat tästä!
Minna kysyy Akilta jokavuotisesta joulukalenterista ja studioon saadaan myös kuulijapuhelu tästä. Kuulija on nähnyt unta Akista ja Kanki on juhlakunnossa. Parhaat palat tästä.
Itsetehty joulukalenteri on ihanan henkilökohtainen.
Anssi, Niina ja kuuntelijat väittelevät viikkonumeroiden tarpeellisuudesta. Onko niiden käyttö oikeasti kätevää vai ainoastaan tapa päteä?
Brasilia sai pitää kisansa, vaikka paikan turvallisuus kyseenalaistettiin.
Kari Lehtomäki muistetaan suosikkisarjan Näsänä ja Toivo-tonttuna.
Marraskuun viimeisenä maanantaiaamuna mielessä oli hiihto, erotiikka ja Suomen 100-vuotislahja. Minkälaisia pelkotiloja herätti ajatus Minnasta ratissa? Miten setämiehet liittyvät asiaan? Vastaako uusi Miss Universe Akin Facebook-kaveripyyntöön? Kumpi vie voiton – sensuellijoulukalenteri vai jyrsijöiden joulukalenteri? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat.
Tyylikäs joulukalenteri on näyttävä sisustuselementti.
Raskaan työn raatajat esittelevät rehellisiä miesvartaloitaan kalenterissa.
Jos tuntuu, että tänään asiat menevät poikkeuksellisen paljon mönkään ja kaikki ärsyttää, voit syyttää päivämäärää.
Pirellin vuoden 2017 kalenterista ei naiskauneutta puutu.
Tiedätkö tunteen, kun et saa asiaasi kakistettua ulos vain, koska pelkäät näyttäväsi hölmöltä? Tänään ujostelulle annetaan kyytiä.
Kalenterista uupuu niin tärkeitä, kuin hupaisiakin merkkipäiviä.