Kaksikko vietti yhdessä antoisat 45 minuuttia kalareissun antimista nauttien.
Radio Novan Aamussa puhutaan hämmentävästä applikaatiosta sekä kerrotaan kalajuttuja. Minna asetetaan piinapenkkiin meteorologeista ja Akia kuumotetaan kesästä ja autoista. Kuuntele parhaat palat tästä!
Lähetyksessä ruoditaan mm. mansikanpoimijoiden moraalikäsityksiä, lapsien kasvatusta uskomusten ja pelottelun avulla. Mysteeriääneen löydetään ratkaisu. Lisäksi fiilistellään voitokasta Radio gaalaa!
Ranskalaisessa manikyyrissä kynnen valkoinen kärki korvataan nyt hopeisella lakalla.
Torstai toi tullessaan saatanallisen jäätelöauton ja sen tutun tunnusmusiikin. Millaisia kalastajia Anssi ja Niina ovat? Entä miten kävi Niinan järjestämässä Kesävisassa?
Novan Aamussa pohditaan sadonkorjuuta ja koristetupakan kasvattamista kotioloissa. Aki jakaa muistoja teknisen työn oppitunneilta ja studiossa vierailee sekä Astro-Kuukka että Parta-Markus.
Sirkustaiteilijan punnerrustemppu ei onnistu aivan täysin.
Kohutut suojamaskikaupat puhuttavat Novan Aamua. Aki valaisee Spede Pasasen mystistä elämää ja Minna paljastaa koomisia hetkiä Helsingin kaupunginvaltuuston kokouksesta.
Novan aamussa jaetaan vinkit parempaan uneen ja etätyöhön.
Vinottain loihdittu lakkaus saa kynnet näyttämään hieman pidemmiltä.
Niinan lomaillessa Anssin seurana on illoista tuttu Heidi Suomi. Tänään kyytiä sai muun muassa munkkilonkerot ja pillerihatut. Mutta mikä meni pieleen Heidin tein itse ja säästin -projektissa? Kuuntele tästä, niin tiedät!
Mutkaton ja klassinen manikyyri näyttää upealta myös lyhyemmissä kynsissä.
Trendilakkaus onnistuu niin perinteisellä valkoisella kuin värikkäämmilläkin sävyillä.
Tonnikalatäyte on ruokaisa ja maukas lisuke, joka syntyy pienellä vaivalla.
Ravintola ei halunnut miehen joutuvan syömään yksin.
Supersuositun rock-yhtyeen miehistö vietti hiljattain viikon Espanjan vuoristossa, selviää MTV:n Huomenta Suomi -ohjelman haastattelusta.