Janne otti yhteyden Lontooseen, jossa asustelee Kaisa. Mitä kuuluu Kaisan lauantaihi ja mitä hän tekee, kun koronarajoitukset helpottavat? Lisäksi Kaisa kertoo mitä oluita Lontoossa juodaan. Kuuntele Jannen ja Kaisan keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
Janne otti yhteyden Britteihin, jossa Kaisa on asunut viimeiset 4 vuotta. Millainen terveydenhuolto on Lontoossa ja miten Kaisa viettää vapaa-aikansa? Entä mikä on ensimmäinen asia mitä Kaisa tekee, kun maailma vapautuu? Kuuntele Jannen ja Kaisan keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
Sähköpotkulaudat ovat monen kaupunkilaisen suosiossa. Kaisa Happonen ja Karri Miettinen pohtivat tuoreessa Ilmastotekokirjassa, ovatko skuutit sittenkään niin ekologisia.
Jenni Kokanderin ja Kaisa Helan ystävyys on kestänyt vuosikymmeniltä toiselle.
Hermunen oli kuollessaan 71-vuotias.
Suomen tunnetuinta kiinteistövälittäjää Kaisa Liskiä on vaikea uskoa ikäisekseen.
Hieronta on loistava tapa antaa itselleen rauhoittumisen aikaa.
Plusmalli Kaisa Henriikka kohtasi syrjintää suunnitellessaan syntymäpäiväjuhliaan Lontoossa.
Näyttelijä toivottaa kuvalla hyvää syntymäpäivää siskolleen.
Parhaillaan eletään suuressa osassa Suomea erittäin pimeää aikaa ja moni suomalainen kärsiikin kaamoksesta. Ankeaan oloon ei kuitenkaan kannata tyytyä.
Ilmojen kylmetessä moni suomalainen kärsii kuivasta, hilseilevästä, kiristävästä ja punoittavasta ihosta. Ihon voi saada kuitenkin kauniiksi ja hyvinvoivaksi hoitamalla sitä oikein sekä sisäisesti että ulkoisesti.
Suomalaiset syövät pimeän talven melko ahkerasti vitamiineja, mutta mitä lisäravinteita kesällä kannattaisi nauttia ja mihin aikaan päivästä vitamiinit kannattaisi ottaa?
Vaikka Heikki Hela ei vaikuttanut vaimonsa sketsihahmoon tietoisesti, Kaisa myöntää, että näkee luomassaan sketsihahmossa paljon samaa kuin miehensä eräässä roolissa.
Hela kertoo, että aisti olevansa ensimmäinen sketsihahmokilpailusta putoaja, mutta ei pitänyt sitä huonona asiana.
Kaisa Helan sketsihahmo Hansvilivili Hansvälimäki oli verhoutunut kokonaan aidosta lampaanvillasta tehtyyn asuun.
Anssi palasi tänään lomilta takaisin sorvin ääreen. Työpaikalla iltapäiväjuontajaa kuitenkin odotti astetta erikoisempi haastattelu.