Minna on ihan some zen! Toisille kellojen siirtäminen kevät- ja talviaikaan tuottaa tuskaa, toisille ei. Minna ei ole siirtänyt niitä edes talviaikaan. Kimmo kertoo kuuluvansa salaseuraan. Miksi Kimmosta on tullut kärttyinen vanha ukko?
Esko ja Suvi miettivät kenellä on väistämisvelvollisuus esimerkiksi lenkkipolulla tai kaupan käytävillä. Lähestyvä Thaimaan matkan saa Suvin tulostamaan melkoisen nipun papereita, tuleeko tästä lomakerumbasta lomafiilis? Helsingin Sanomien artikkeli saa Eskon miettimään alan vaihtoa. Maistuisiko sinulle Hunks-munkki ja kahviseurana Esko Eerikäinen?
Kahvilayrittäjien ylistystä, mummojen violetteja tukkia ja pikipurkan pureskelua. Oliko elämä joskus huomattavasti vaarallisempaa vai oltiinko silloin vain tyhmempiä, koska kuka nyt ei 4-vuotiaana ensimmäistä autoa olisi saanut...
Brittiläisen kahvilan keksimä suklaahaaste on pyörinyt jo vuosia.
Yksi asiakkaista halusi tilata aina vain pelkän tyhjän kupin.
Kahvilanomistajan vihamielinen vastaus arvosteluun on saanut netissä paljon huomiota osakseen.
Mies kyllästyi kovaäänisiin ja epäystävällisesti henkilökuntaa kohtaan käyttäytyneisiin asiakkaisiin ja keksi oivan näpäytystavan.
Netissä leviää valokuva poikkeuksellisen haastavasta kahvitilauksesta.
Jos mietit paikkaa ensitreffeille, lukaisi ensin tämä.
Huonostikäyttäytyvät lapset ovat saaneet englantilaisen kioskinpitäjän hermot kiristymään.
Kahvilan työntekijät kyllästyivät ikäviin asiakkaisiin. Päättivät opettaa käytöstapoja nokkelalla tavalla.
Minne katosi perinteinen maitokahvi? Nykyään höyryävän piristysjuomansa voi joutua itse sekoittaamaan kolmesta eri keitinlasista.
Osa Starbucksin taikaa on se, ettei koskaan tiedä millaisen väännöksen omasta nimestään kupin kyljessä näkee. Twitter-käyttäjä Greg Dorris kysäisi internetiltä lukeeko hänen kupissaan Greg vai Corey — ja johan alkoi näkemyksiä valumaan!
Walter’s Coffee Roastery, eli maailman ensimmäinen superkahvilaboratorio on saanut kimmokkeensa kulttimaineeseen nousseesta Breaking Bad -sarjasta. Astu sisään!
Maistuisiko kahvi paremmin, jos se olisi luonnonmukaisesti tarjoiltu? Natural Bliss Cafessa kahvin saa kauniilla hymyllä tarjoiltuna vain maaliin pukeutuneen baristan kädestä.
Suomalaiset rakastavat kahvia, varsinkin aamuisin. Kahvin saloihin lähti perehtymään Radio Novan Erikoismies Laitinen. Tähän paras paikka oli aito, perinteinen kahvila.