Radio Novan Iltapäivässä mietitään sisarussuhteita ja se herättää tunteita.
Tänään Radio Novan Iltapäivässä selviää kuinka malttamaton Suvi oikein onkaan ja missä yllättävässä asiassa Esko onkaan ujo.
Radio Novan Aamussa ollaan kunnolla ison kuvan päällä ja Messin massit puhuttaa. Minna kyselee porttikielloista ja Aki miettii yökerhojen tulevaisuutta. Mutta mitä ovat Tuhruvalhakka tai Haisunahikas ja kuka on loose Cannon? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Niksin avulla viileisiin syys- ja kesäpäiviin saa ihan uudenlaista tunnelmaa.
Clarke näytteli suosikkisarjassa Daenerys Targaryenia.
Kahvilayrittäjien ylistystä, mummojen violetteja tukkia ja pikipurkan pureskelua. Oliko elämä joskus huomattavasti vaarallisempaa vai oltiinko silloin vain tyhmempiä, koska kuka nyt ei 4-vuotiaana ensimmäistä autoa olisi saanut...
Niina uskoo jälleen aisteihinsa! Tällä kertaa hän väittää maistavansa, onko kahvin maito laitettu kahvin alle vai päälle. Tämähän tietenkin laitetaan heti testaukseen. Ruutuaika saa Anssin muistelemaan nuoruuden pihaleikkejä ja erityisesti Turtleseja, kunnes Niina yllättää hänet haarukoidensa kanssa, miten haarukat liittyvät kookoskonvehteihin?
Neljän tuulen hattuja ja kanteleita, liian halvalla myytyjä Pokemon-kortteja ja kuuraketteja. Saiko purut, porot ja purot vihaviestit laulamaan? Entä miten kävi The end-kisassa?
Radio Novan Aamussa Aki ja Minna esittelevät parhaimpia tapoja uhriutua ja miltä se nyt oikeasti tuntuu, kun joku ”tuntuu kuin”? Radio Novan Aamuyhdistys tutkii myös kahvin terveysvaikutuksia! Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Aki paljastaa Minnalle, paljon oikeasti on paljon. Maanantaiaamun kitkerä kahvi aloittaa suuren kahvikeskustelun. Kuinka Minna voi perjantaihaasteen jäljiltä ja miten tuottaja Parta-Markuksen viherpeukalo voi?
Radio Novan Aamussa Aki saa suoraa palautetta heti aamusta ja Minna muistelee Alppiaurinkoa. Tuottaja Parta - Markus miettii autojen liisausta muisteloidaan biisejä, kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna teettää tiimille suuren makaronilaatikkotestin ja Aki miettii pukeutumistaan. Kasvupyrähdyksen ruokinta mietityttää Minnaa ja arvatkaa kuka on tehnyt comebackin?
Radio Novan Aamussa Minna kertoo vaarallisista konsonanteista ja Aki on hypännyt Ensitreffit alttarilla - kelkkaan. Museokortti ja kahvin keitto herättävät tunteita mutta miten eroaa suomalaiset ja ruotsalaiset hirvikärpäset? Kuuntele parhaat palat tästä!
Torstaina Anssi iloitsi uuden kuvauspaikan löytymisestä, mutta jokin juttu sillan alta löytyneestä lokaatiosta puistatti Niinaa. Aamu-, päivä-, ja mitalikahvit ovat tuttuja, mutta miltä kuulostaa saunakahvit? Lähtikö Titanicin jatko-osan pohdinta nyt hieman lapasesta?
Novan Aamussa puhutaan tekniikasta sekä käydään nostalgiamatkalla. Aamun oma filosofi Akistoteles jakaa viisautta ja Minna motkottaa!
Dalgona-kahvin valmistukseen tarvitset pikakahvin lisäksi maitoa, sokeria ja kuumaa vettä.