Kaffa Roasteryn ja tekoälytalo Elevin AI-Conic tekoälykahvi on herättänyt laajaa kiinnostusta kansainvälisesti ja sitä on jo tilattu kymmeneen eri maahan.
Esimerkiksi perunat ja sipulit tulisi säilyttää huoneenlämmössä.
Minna Kuukka valmisti Radio Novan Aamuun dalgona-kahvia maistettavaksi.
Radio Novan Iltapäivässä ihmetellään lomamatkaa, joka päätyi risteilyaluksen kiinniottamiseen. Millaisia Esko ja Suvi ovat kiukkuisina, entä miten kiukkuisena tulisi oikeasti toimia? Mikä mahtaa olla suomalaisten lemppari kahvi ja millaisen muutoksen Suvi on tehnyt kahvin juomiseen? Entä mitä Suvin on tehnyt väärin Ellin karvonlähtöaikana? Myös uutiset Tiger Woodsiin liittyen puhututtaa.
Radio Novan Aamussa Kimmo julkaisee kuvan Minnan isästä vai onko kyseessä sittenkin Alexander Stubb? Minna miettii vaalikahveja ja käydään läpi myös tabuja, kuuntele Iltapalat tästä!
Jos kahvia nauttii heti aamusta, ei välttämättä saa sen tehoista kaikkea irti.
Onnittele isää maukkaalla isänpäiväkahvilla.
Radio Novan Aamussa Minna miettii missä on pimeä verkko ja miten sinne pääsee ja Kimmon raiderilista aiheuttaa repeilyä. Tuottaja-Markus on googlen mestari ja mietitään kimppakämppiä, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna murtuu Kimmon puolesta. Kimmo on nähnyt helvetinkoneita ja kahvinkeitto työpaikalla saa koko tiimin melkein jopa sotajalalle, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna on lisännyt filtteriä kuvaan. Ammattilehdet ovat myös tapetilla ja tuottaja-Markus on tuonut studioon kassillisen hyvää, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa käydään läpi vankilapakoa sekä puuttuvia kirjaimia. Minnan laatikkoon ei ole koskemista ja tuodaan esille yhden aikakauden päätös, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Päivässä innostuttiin kahvin hinnan laskemisesta, sillä vuosi sitten hinnat olivat suhteellisen korkealla. Niina rakastaa, kun autossa on tankki täynnä, mutta kuinka pitkälle uskaltaa ajaa bensavalo palaen? Viikon suurimmaksi puheenaiheeksi nousi rintaliivien käyttö ja käyttämättömyys. Kuuntele kooste tästä.
Radio Novan Aamussa Kimmo ja Markus seuraavat Minnaa lomalaitumille. Minnaa tuuraava Mari Valosaari kyselee Kimmolta lomarutiineista ja kysellään miten voisi päästä mukaan kahville, kuuntele iltapalat tästä!
Kimmo on palannut lapsuuden muistoihin ja kuulijat pääsivät kertomaan omia parhaita muistojaan. Minna kertoo erikoisesta ammatista, joka on ajankohtainen. Mitkä mahtavat olla Tuottaja-Markuksen Top3 suomalaiset sketsihahmot?
Kimmo kertoo faktaa hyttyslajeista eikä Kimmoa hyttyset kutita. Minnaa kutsutaan Kahvifestivaaleille ja Kimmon viikonloppu meni vallan korvamadon kanssa. Onko moottoripyörä lälläripyörä?
Minna on ihan some zen! Toisille kellojen siirtäminen kevät- ja talviaikaan tuottaa tuskaa, toisille ei. Minna ei ole siirtänyt niitä edes talviaikaan. Kimmo kertoo kuuluvansa salaseuraan. Miksi Kimmosta on tullut kärttyinen vanha ukko?