Joulu on ohi ja nyt on myös aika hävittää kuusi.
Radio Novan Aamussa ajetaan Kimmon parta pois ja tuottaja-Markus on tehnyt krusaalin virheen joulukuusen kanssa. Minna käy ilmeisesti kuumana Bocellin poikaan ja käydään läpi myös Kimmon joulun paisti. Kuuntele Iltapalat tästä!
Clare Hooper jakoi vinkkinsä TikTokissa.
Radio Novan Aamussa käydään läpi suden hetki, vaatemokat ja sekä kuullaan Kimmon top3 keksit. Kimmo omien sanojensa mukaan "hajottaa Minnan aivan pieniksi pirstaleiksi studion lattialle." Mistä on kyse? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Päivässä harmiteltiin Niinan joulukuusen kuntoa ja foliohattumaiset salaliittoteoriat joulukuusista olivat valmiit. Tiluksilla- tilan Annukka Cederlöf kertoo mitä kaikkea kuuluu eläinten jouluun ja podissa kuullaan myös, miten leijona liittyi Ainon tämän viikon kohokohtaan. Niina haastatteli Mannerheimin Lastensuojeluliiton päällikköä Tatjana Pajamäkeä koskien lasten ja nuorten pahoinvointia. Kuuntele vuoden viimeinen kooste tästä!
Radio Novan Iltapäivä vetää viimeisiään ennen joulua.
Clare Hooper jakoi vinkinsä TikTokissa.
Joulu tekee tuloaan ja pian on jälleen aika koristella joulukuusi. Jos koristeita ei kotoa vielä löydy, kannattaa sellaiset valmistaa itse.
Tänään Novan Iltapäivässä fiilistellään joulukuusia.
Arvolatautuneita kommentteja ja rikkoutuneita pulkkia. Löytyikö paistinpannulle uusi käyttötarkoitus? Yllättikö talvi taas hesalaiset? Entä kuka sitä autoa ajaa parhaiten ja missä?
Radio Novan Aamussa käy ilmi että Akin pitkin vuotta käynnissä ollut kampanja on mennyt maaliin ja Minna on lämmitellyt joulunpyhiä. Tuottaja parta-Markuksella on lahjoihin liittyvä ongelma ja koko tiimi saa studioon postia, kuuntele parhaat palat tästä!
Clare Hooper jakoi vinkinsä TikTokissa.
Viikko polkaistiin käyntiin Espoon luontoreiteiltä -kirjaimellisesti. Onko Niinan joulukuusi hylkiö? Entä kuka ne Kaija Koon kappaleen sanat nyt alunperin on kuullut väärin? Pitäisikö Anssin alkaa työstää mustia pieniä palleroita?
Joulupallot saavat haastajan.
Joulukuussa ollaan, joten on aika haudata ensimmäinen joululaulu ja avata kalenterin ensimmäinen luukku, mutta millaisia kalentereita Niinalta löytyykään? Aivot meni solmuun salaojista ja ensimmäisen naisen tehtävistä. Mistä Anssi tuli mustasukkaiseksi ja miltä se Mysteeriääni oikein kuulostaakaan?
Kun pituus ei ihan riitä, saattavat kuusenkoristeet jäädä pelkästään alemmille oksille.