Joulukalenterikausi käy kuumana eikä Backmanin perheessä rikkeiltä vältytä. Juontajapari on myös ajan hermoilla, ja perkaa koko pääministerijupakan...huumorin kautta tottakai! Iltapäivän parhaat palat tästä!
Unohda perinteinen luumumarmeladi ja kokeile jotain uutta.
Novan Aamussa muistellaan radiouran alkamista, ja Aki kertookin mistä tietää olleensa kauan radiossa. Tuottaja Markusta rangaistaan fyysisesti lähetyksessä, ja Minna jakaa tietämystä tärkeän päivän tiimoilta. Kuuntele parhaat palat tästä!
Minna kysyy Akilta jokavuotisesta joulukalenterista ja studioon saadaan myös kuulijapuhelu tästä. Kuulija on nähnyt unta Akista ja Kanki on juhlakunnossa. Parhaat palat tästä.
Itsetehty joulukalenteri on ihanan henkilökohtainen.
Kari Lehtomäki muistetaan suosikkisarjan Näsänä ja Toivo-tonttuna.
Marraskuun viimeisenä maanantaiaamuna mielessä oli hiihto, erotiikka ja Suomen 100-vuotislahja. Minkälaisia pelkotiloja herätti ajatus Minnasta ratissa? Miten setämiehet liittyvät asiaan? Vastaako uusi Miss Universe Akin Facebook-kaveripyyntöön? Kumpi vie voiton – sensuellijoulukalenteri vai jyrsijöiden joulukalenteri? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat.
Tyylikäs joulukalenteri on näyttävä sisustuselementti.
Radio Novan perinteinen ja odotettu joulukalenteri avautuu tuttuun tapaan taajuudella ja verkossa 1.12.2013. Tarjolla on upeita elämyksiä päivittäin Naantali Spa -kylpylähotelliin.