Juhannusviikon viimeisessä lähetyksessä Anssi ja Niina tuttuun tapaan kisailevat kuuntelijoiden avustuksella. Luvassa sukupuolten taistelu! Paljon on puhetta myös lapsuuden vesipyssytraumoista, lisäksi oltiin käyty dyykkailemassa ladon ovi. Tämän lähetyksen myötä hyvää ja aurinkoista Juhannusta kaikille!
Omaa ilmastokuormaa on mahdollista pienentää muutamilla helpoilla nikseillä.
Musta mekko on jakanut mielipiteitä.
Muovijätteet ovat valtava ongelma merissä.
Jätä pullovesi kauppaan.
Whenonearth-sivusto listasi 10 asiaa, jotka järkyttävät ensimmäistä kertaa maahamme saapuvia. Suomalaiset ovat jakaneet artikkelia runsain mitoin sosiaalisessa mediassa. Mikäänhän ei kansaamme kiinnosta niin paljon kuin se, mitä meistä maailmalla kirjoitetaan ja ajatellaan. 
Koivu julkaisi perjantaina 17. lokakuuta tulevalta albumiltaan toisen singlen Tyhjäksi jätetty.
Huikeassa uudessa kotimaisessa ohjelmassa toisiaankin tuntemattomammat julkkikset, eli ne ainoat jotka suostuivat ohjelmaan mukaan, kisaavat uimahypyissä - tämä on Spläts!
Tervetuloa seuraamaan Kuninkaallisia häitä. Tänään vasemmassa nurkkauksessa Pirjo, joka kohtaa alttarilla pitkäaikaisen miehensä Ilpon. Mukana häitä tuomaroimassa myös raskaan sarjan vaatesuunnittelija-stailisti Tero Niitti.
Nyt vietetään Neljät häät ja annetaan suoraa palautetta siitä, kenen häissä homma pelittää. 
Haasteita, vaaroja, valtavia tissejä, rankkoja tehtäviä, villieläimiä, valtavia tissejä, henkisiä ja fyysisiä yhteentörmäyksiä, valtavia tissejä, sekä valtavia tissejä - tämä on Viidakon tähtöset 2!
Neljän tähden illallisessa tällä kertaa herkkuja kokkailee Johanna Tukiaisen sisko Julia. Illallisvieraiksi hän saa jokaisen ohjelman vakiovieraan Jethro Rostedtin, bodari-laulaja-kansanedustaja Kike Elomaan sekä Penan, kun Suomesta ei neljättä julkkista löytynyt.
Arto Nybergin sohvalle istuutuvat tällä kertaa Anna-Kaisa Hermunen, Tauski sekä Jethro Rostedt.
Radio Nova voitti vuoden Äänituotanto palkinnon, Kuukan harrastajateatteri -kuunnelmasarjallaan vuotuisessa Radio Awards -kilpailussa.
Näyttääkö rakkaasi samalta kuin tavatessanne vai onko hänestä tullut jättimäinen läskivuori? Tässä ohjelmassa ihrapalleroiden puolisot ryhtyvät kultapunkeronsa henkilökohtaiseksi valmentajaksi, jotta kehtaisivat edelleen liikkua tämän kanssa.
Tässä jaksossa sisustusarkkitehti Marko Paananen todistaa, että suomalainen sisustus on luokattoman huonoa. Ja lopuksi paljastetaan miten siitä saadaa parempaa.