Pirkka-Pekka Petelius kävi Novassa Jarkko Luoman vieraana ja soitti elämänsä merkityksellisimmät kappaleet. Samalla kuultiin mielenkiintoisia tarinoita hänen elämästään ja kappaleiden takaa.
Redrama kävi Jarkko Luoman vieraana soittamassa oman elämänsä merkityksellisimmät kappaleet ja kertoi tarinat kappaleiden takaa.
Diandra kävi Jarkko Luoman vieraana soittamassa oman elämänsä merkittävimmät kappaleet ja kertoi tarinat kappaleiden takaa.
Monumentaalinen muusikko Pave Maijanen kävi Jarkko Luoman vieraana soittamassa elämänsä merkityksellisimmät kappaleet ja kertoi tarinat kappaleiden takaa.
Näyttelijä Antti Holma kävi elämäänsä läpi merkityksellisimpien kappaleiden kautta Jarkko Luoman vieraana.
Maija Vilkkumaa kävi Novassa Jarkko Luoman vieraana  soittamassa elämänsä merkityksellisimmät kappaleet ja kertoi tarinat kappaleiden takaa. Dingon Levoton Tuhkimo kuuluu näiden kappaleiden joukkoon.
Rap-artisti Petri Nygård soitti elämänsä merkityksellisimmät kappaleet ja kertoi tarinat niiden takaa Jarkko Luoman vieraana Elämäni Soundtrack -ohjelmassa.
Kitaristi ja humoristi Heikki Silvennoinen kävi Novassa Jarkko Luoman vieraana soittamassa elämänsä merkityksellisimmät kappaleet ja kertomassa kiinnostavat tarinat niiden takaa.
Ismo Alanko kävi soittamassa lauantaina elämänsä soundtrackin Jarkko Luoman vieraana. Taiteilijalla on tapana suhtautua kaikkiin asioihin pieteetillä ja siksipä hän alkoikin miettiä kappaleiden valintaa erittäin vakavissaan. 
Don Johnson Big Bandista ja Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana– yhtyeestä tuttu Tommy Lindgren on jo usean vuoden ajan kiertänyt Lasten ja Nuorten- säätiön järjestämissä kouluvierailuissa. Aiheena muun muassa se miten hän on päätynyt löytämään oman juttunsa ja työuransa tässä elämässä.
Nuoruutensa Pohjanmaalla viettänyt Juha Tapio myöntää pohjalaisuuden näkyvän hänessä ainakin tiettynä totisuutena. Hän kertoo myös, että hänen sisällään asuu jussipaitainen huutaja.
Possessa ja Duudsoneissa tiensä suomalaisten sydämiin löytänyt Jarppi Leppälä paljasti oman elämänsä merkityksellisimmät kappaleet Elämäni soundtrack -ohjelmassa lauantaina.
Arttu Wiskarin ensikosketus musiikkiin tapahtui B.B. Kingin keikalla, kun blueslegenda poimi Wiskarin syliinsä kesken keikan.
Kari Hotakaisen uusin kirja, Henkireikä, julkaistiin pari viikkoa sitten. Hotakainen kuvailee julkaisun jälkeistä olotilaa taiteilijaoloksi, jolla hän ei tarkoita elämäntapaa vaan oloa. Olo on hauras ja odottava.
Novan 7 oikein -ohjelmasarjan lauantainen kaksituntinen oli omistettu näyttelijä-koomikko Pirjo Heikkilän elämän merkityksellisimmille kappaleille ja tarinoille niiden takaa. 
Novan 7 oikein -ohjelmasarjan lauantainen kaksituntinen oli omistettu 50-vuotissyntymäpäiväänsä juhlistavan Jari Sillanpään elämän merkityksellisimmille kappaleille ja tarinoille niiden takaa. Jarkko Luoman Elämäni soundtrack -ohjelmassa Sillanpää kävi läpi elämäänsä lapsuudesta tähän päivään.