Radio Novan Päivässä keskusteltiin voiko ex-puolison läheisten kanssa jatkaa yhteydenpitoa eron jälkeen. Niina oli alkuviikosta herkillä, sillä hänen poikansa lähti leirikouluun ja perheen imuri veti viimeiset imunsa. Oletko koskaan nähnyt unta, mutta luullut että se uni on totta? Kuuntele kooste tästä.
Vääränlaiset roskat saattavat jopa rikkoa suositun siivousvälineen.
Radio Novan Aamussa Minna käsitellään Landerallin jälkipyykkiä ja Minna kyselee mistä tunnistaa Suomalaisen kodin? Tuottaja Parta-Markus kertoo kuinka viikonloppuna hävetti ja Akilla on tähän vielä hävettävämpi kertomus, kuuntele Jälki-istunto tästä!
Video on tähän mennessä kerännyt 1,2 miljoonaa kertaa.
Radio Novan Aamussa Aki kertoo oven takana vierailleista ihmisistä ja Minna on käynyt kaupoilla. Mietitään myös munakarvoja sekä käydään läpi nuarisokiältä, kuuntele parhaat palat tästä!
Videota on katsottu Facebookissa yli 170 000 kertaa.
Ryan Landy kertoi tarvitsevansa terapiaa.
Uuteen haasteeseen osallistuneet jakavat videoita käyttäen aihetunnisteita #binbagchallenge ja #vacuumchallenge. Asiantuntija ei suosittele haastetta lapsille.
Novan Iltapäivän kuuntelijoiden vinkit pelastivat Niinan imurin syöksemältä märän koiran lemulta. Kuuntele, mistä hulvattomasta syystä haju johtui!
Katastrofi alkoi valjeta perheenisälle kolmelta yöllä, kun hänen lapsensa kömpi viereen nukkumaan - ja toi mukanaan erikoisen hajuvanan.