Radio Novan Aamussa juhlitaan tänään marraskuun suurinta päivää, kun tuottaja Partahiihtäjäsissikokkidarude-Markuksen syntymäpäivä on täällä! Markus lähetetään kevyelle ekskursiolle, josta kevyenä aasinsiltana pohdinnan aiheeksi herää myös kysymys: minkälaiset varoitustarrat Akiin ja Minnaan tulisi laittaa? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa kohutaan tänään, kun Aki on änkenyt itsensä naamatta lehteen ja Minna löytää kodeista kaiken maan nappuloita ja namiskoja. Kaiken lisäksi Sissihiihtäjäparta-Markus on hukassa. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa lykitään menemään sitä tahtia, ettei edes huomata missä hiihdellään. Akin muoticornerista satelee timanttisia vinkkejä ja Kuukan yöradiossa vedetään foliohattua syvemmälle. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa pohditaan tänään, että viitsiikö liian hyvällä säällä edes hiihtää. Minna ottaa pölyn laskeuduttua luutun käteen ja Markus valmistautuu Koff-seasonin päättymiseen. Mikä saa Akin olemaan täysin turtunut? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa puhuttaa Plasma-E a.k.a Tuottaja-Hiihtäjän moninaiset etuliitteet. Minna hilloaa mausteita, Akia kiusaa pihasimulaattori ja Radio Cityn pahat pojat. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Aki ja Minna pohtivat mitä saa näkyä ja missä menee pornografian raja. Kolmikko vetää liisterit pohjaan ja hiihtäjä Parta-Markus jakaa viikonlopun ruokavinkit. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Minna suunnittelee pakaroiden tatuoimista ja Aki pohtii, mikä on eines. Haastattelussa myös Aki-Rennie Harlinin arvostelumenestys Hiihtäjä -elokuvasta tuttu Mark Hill. Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Aki paheksuu teinien pukeutumiskulttuuria ja Minna miettii, miten ilmiöt syntyvät ja keksiipä kaksikko seuraavan ilmiönkin. Ohjaaja Aki Rennie-Harlin antaa myös pientä esimakua tulevasta Hiihtäjä-elokuvasta. Kuuntele parhaat palat tästä!
Selostaja on myöhemmin tarkentanut rasistiseksi leimattua lausuntoaan.
Ammattilaishiihtäjä Cody Townsend löysi Alaskasta hyvin kapean ja jyrkän putken vuoren rinteeltä alas. Reilu viikko sitten julkaistulla lasketteluvideolla on jo reippaasti yli 6 miljoonaa katselukertaa YouTubessa.