Esko vapautta sisäisen enkelinsä kertoessaan Suville historiansa Harpun soittajana. Tämä saa heidät muistelemaan lapsuuttaan ja mitä kaikkea tulikaan harrastettua vanhempien myötä. Kassahenkilön avautuminen saa tunteet pintaan Kaverin puolesta kyselen osiossa. Lähetyksessä myös pohditaan suuria kysymyksiä, kuten mikä tekee kodista kodin ja mitä pitäisi tehdä lahjoille erotilanteessa, kenelle ne kuuluvat?
Lomalla on aikaa paneutua harrastuksiin, jotka arjen kiireiden keskellä ovat jääneet vain suunnitelman tasolle.
Ammattimainen säätiedote lähti pahemman kerran laukalle, ja studiopari päätyi puhumaan... Noh kannattaa kuunnella itse, että mistä!
Uhka vai mahdollisuus?
Anssi vaimoineen päätti aloittaa uuden harrastuksen. Vapaa-ajan ykkösohjelmaksi valikoitui katupyöräily. Laji, joka hämmentää Niinaa ja montaa kuuntelijaakin.
Ile Uusivuori kohtasi sateisessa Skotlannissa näyn, joka ei poistu mielestä.
Anssi suosittelee laitesukellusta konfliktivapaana parisuhdeharrastuksena – kunnes Niina kertoo hulvattoman tarinan siitä, millaista on riidellä pinnan alla.
Anssi hylkäsi kuntosaliharrastuksensa ja vaihtoi hiihtoon. Kaverin ensimmäinen hiihtoreissu saisi kenet tahansa heittämään sauvat metsikköön, mutta mitä teki Honkanen?
Niina kertoo Janne Virtaselle haluavansa aloittaa lattaritanssit, mutta pelkäävänsä liikaa epäonnistumista. Kuulijat samaistuvat Niinan tuntemuksiin, mutta joukosta löytyy myös niitä rohkeita, joita ei pidättele mikään!
Vuorokauden jakaminen kolmeen eri osioon helpottaa myös oman vapaa-ajan käytön tarkastelua.
Uusien asioiden kokeileminen on avain pitkän tuntuiseen viikonloppuun.
Anssi on päättänyt aloittaa uuden pyöräilyharrastuksen ja aikoo tähdätä siinä myös suoraan huipulle. Mutta mitä kaikkea vaaditaan, että voi tituleerata itseään aktiivipyöräilijäksi?