Miksi naiset eivät suostu grillaamaan, pohtii Anssi. Niina uskoo vastauksen löytyvän automaailmasta. Mistä ihmeestä on kyse, se selviää kuuntelemalla.
Joko kuumennusrauta kohta sihahtaa? Entä mitä saa, kun haluaa parhaan? Paljon toivotut arkistot on myös avattu, mutta kuka ne on oikein tehnyt?!?
Pyörivää liikettä pitävän grillin katseleminen on suorastaan hypnoottista.
Grillaus on monen suomalaisen lempiharrastuksia näin kesällä. Olitpa sitten grillikonkari tai vasta-alkaja, kannattaa muutama yllättävä vinkki painaa mieleen.
Makea bataatti istuu kesäiseen ruokapöytään loistavasti.
BBQ-kastike sopii niin lihan kuin kanankin kaveriksi.
Grillissä valmistettu ruoka ei vaadi aina suuria.
Tänäkin vuonna etsitään jälleen Suomen parasta grillaajaa.
Kesällä grillatessa makoisa lopputulos on tärkein - ja vaihtelu virkistää aina.
Keittiöpäällikkö Kari Aihinen kävi vierailulla Vapun Valtakunnassa. Hän antoi parhaat vinkit kesäiseen grillaamiseen ja kertoi omat kuulumisensa.
Viikon lämpimimmäksi ennustetun pävän tiistain kunniaksi Novan taajuudella kuultiin  iltapäivän iloksi Hans Välimäen Arttu "testaa" Harkille antamia grillivinkkejä.
Kesällä grilli on kovassa käytössä ja ruuan jäämät saattavat palaa grillin ritilöihin kiinni. Yksinkertainen ja halpa kikka estää ruuan kärventymistä ritilöihin.
Grillaaminen on monen suomalaisen kesän lempiharrastus. MTV:n uudessa Grillikuume-ohjelmasarjassa juontajakokki Pipsa Hurmerinta ja huippukokki Kari Aihinen etsivät Suomen parasta grillaajaa. Haku ohjelmaan on alkanut. 
Santa Marian keittiömestari Jyri Ylätalo ja Radio Novan Maria Leppänen grillasivat suussa sulavaa grillikylkeä ja maistuvia vihanneksia. Jälkiruoaksi pyöräytettiin sivukeittimellä herkulliset viherpippurimansikat.