Salmisen mukaan esimerkiksi perhepiiristä saatavat kontaktit ovat jo itsessään suuri etuoikeus.
Eppu Salmisen ja Kaisa Kuikkaniemen vauva syntyy joulukuussa, kertoo Me Naiset.
Aki nauttii jalkapallohulinasta Liverpoolissa ja kertoo kuulumisiaan aamukahvin, ei kun iltaoluen äärellä. Sillä välin Novan Aamussa mietitään mistä Disneyn sadut ovat alkunsa saaneet. Minna haikailee vesisateiden perään ja Eppu paljastaa mistä on heidän perheen kuopuksen nimi on peräisin.
Sillä välin kun Aki seuraa silmä kovana futista Liverpoolissa, Minnan seuraksi studioon liittyi Eppu Salminen! Minna pohti ihmisen anatomian ihmeellisyyksiä ja Eppu jakoi kokemuksiaan Suomi-turistioppaana. Pientä tippaa linssiin tuotti myös muistelot jälkikasvun ensimmäisistä koulupäivistä. Mites sitten se Suomen alkusyksy sujuu Säämies Eppu?
Radio Nova juhlii tänä vuonna 20-vuotista taivaltaan. Radio Novan Kesäaamuissa viihdyttivät heinäkuun ajan tutut juontajat vuosien varrelta. Eppu Salminen juonsi Kesäaamuja viikon verran. Kuuntele yläpuolelta Epun tunnelmia ja muistoja.
Eppu ja Roope Salminen juonsivat yhdessä Radio Novan Kesäaamua. Studioon saapui puhelu Tiinalta, jota oli jo pidemmän aikaa vaivannut eräs asia koskien Roopen Madafakin darra -hittibiisiä.
Radio Novan Aamun Minna Kuukka viettää syntymäpäiväänsä 26. heinäkuuta. Kesäaamulaiset Eppu Salminen ja Heidi Suomi päättivät soittaa Minnalle onnittelulaulun merkeissä. Entä millä fiiliksillä Minna palaa töihin ensi maanantaina 31.7? Kuuntele yläpuolelta.
Mitä tapahtuu, kun laittaa isän ja pojan maanantaiaamuna klo 6 maananataiaamuna samaan radiostudioon? Kuuntele Eppu ja Roope Salmisen lähetyksen parhaat palat yläpuolelta.
Radio Novan aamussa tänään juontanut Salminen muisti edesmennyttä Linkin Park -solistia keikallaan.
Kaksikon erikoislähetys kuullaan maanantaina 24.7.2017.
Aina vanhempien neuvoja ei tule kuunneltua, vaikka syytäkin olisi.
Mitä syntyy, kun samaan radiostudioon tuodaan suomalaisen viihteen kärkinimet, ripaus historiaa ja kokonaisuuden kuningattareksi eräs Suomen suosituimmista radioammattilaisista? Se selviää helmikuussa, kun Radio Novan aamun valtaa Minna ja Miehet -aamushow.
Suomen jääkiekkoliiton puheenjohtaja Kalervo Kummola uskoo, että Teemu Selänne ja Saku Koivu liittyvät Suomen ensi kevään Leijonien olympiajoukkueeseen Venäjän Sotshissa.
Maajussille morsian -ohjelman suosikkijuontaja, näyttelijä Miia Nuutila paljasti Radio Novan Friday Night Fever -ohjelmassa, ettei pysty seuraamaan suosittua tanssikisaa ollenkaan.
Radio Novan syksyn ohjelmisto starttaa maanantaina 13.8. Tuttuun tapaan lähetys alkaa arkisin klo 6.00 ja jatkuu myöhäisiltaan. Viikonloppuisin (la & su) aloitamme klo 9.00. Kurkista lisää syksyyn!
Lauri Salovaara ja Eppu Salminen päättivät ilahduttaa syntymäpäiväsankaria, jonka puolesta poikia oli lähestynyt hänen aviomiehensä. Mukaan piti saada myös Apulannan Toni Wirtanen.