Daft Punk jätti valtavan jäljen elektroniseen musiikkiin ja poppiin. Voice.fi:n musiikkitoimittaja Iiro Myllymäki valitsi duon tuotannosta kymmenen ohittamattominta esimerkkiä.
Robottiduo päättää pitkän uransa.
Uusien kappaleiden tuotantoon Neon 2 ammentaa inspiraatiota Daft Punkista ja The Weekndistä.
Anssi Kelan säveltämä, sanoittama ja esittämä Levoton tyttö oli vuoden 2013 soitetuin kappale Teoston keräämien esitystietojen mukaan. Esityskertoja kertyi yli 6600 radiokanavat, tv-esitykset ja elävän musiikin keikat mukaan lukien.
Random Access Memories –albumi nousi takaisin iTunesin ykköseksi 11 maassa ja top10:een 15 maassa.
Musiikkialan arvostettuja Grammy-palkintoja on jaettu vuotuisessa juhlassa Yhdysvalloissa Los Angelesissa. Supertähtiä vilisevä ilta on yksi suurimpia ja arvostetuimpia tapahtumia musiikkimaailmassa. Palkintoja jaettiin nyt 56. kertaa.
Ympäri maailmaa arvostettu, musiikkiteollisuuteen ja Top-listoihin keskittynyt Billboard on laittanut omat kriitikkonsa valitsemaan vuoden 2013 parhaimmat albumit. 
Daft Punk teki viime keväänä Random Access Memories -albumillaan historiallisen paluun listojen kärkeen ympäri maailmaa. Työ poiki kokoonpanolle viisi arvostettua Grammy-ehdokkuutta.
Daft Punk on saavuttanut Get Lucky -hitillään merkkipaalun Spotifyssa, kun sitä on kuunneltu palvelussa jo yli 100 miljoonaa kertaa. Hitti on edelleen Spotifyssa maailman 6. kuunnelluin kappale.
Celine Dion tunnetaan yhtenä maailman parhaimpana laulajana, sekä useiden tunteikkaiden balladien esittäjänä. Tarpeen vaatiessa antaa Celine tanssille vallan ja liikkeet ovat sen mukaisia.
Vuosi 2013 näyttäisi olevan Iso-Britannian paras vuosi myytyjen singlejen osalta, paljastaa Official Charts Company.
Daft Punkin Get Lucky -hitti on myynyt ilmestymisensä jälkeen jo yli miljoona kappaletta, uutisoi NME.
Daft Punk on valloittanut radiot ja noussut eri musiikkilistoille Get Lucky -kappaleellaan. Jos et vielä ole saanut kappaleesta tarpeeksesi, niin ei hätää, duo on tehnyt kappaleesta 10 minuutin remixin. 
Daft Punk on paljastanut todelliset kasvonsa. Ranskalaismuusikoiden kasvot on totuttu näkemään aina robottikypärien suojassa, mutta nyt kaverusten tuttavat mokasivat levy-yhtiön juhlissa.
Tämän kevään yksi odotetuimpia ja ennakkoon hypetetyimpiä albumeja on ollut Daft Punkin albumi Random Access Memories.
Amerikkalainen laulaja-dj Romanthony (oikealta nimeltään Anthony Moore), on kuollut. Romanthony muistetaan erityisesti vokaaleistaan Daft Punkin megahitissä One More Time (v. 2000).