Radio Novan Aamussa analysoidaan Ensitreffit alttarilla -ohjelmaa. Joulumies saapuu studioon ruotimaan pyhien perinteitä, ja Minna haastaa Akin ajatukset muuttamisesta – kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Aki kertoo isänpäivämeiningeistään, ja Minna saa apua teknologiaongelmiinsa. Aki ja Minna pohtivat myös, miten pärjäisivät rekryjen soveltuvuuskokeissa – kuuntele jälki-istunto tästä!
Maanantaina vertailtiin viikonlopun tarjousostoksia ja oltiin vähän humalassa pilvenpiirtäjän katolla. Anssi kauhisteli ikääntymisen merkkejä, kun Niina puolestaan tilaili enkeleitä. Mutta mitä mikäkin maksaa?
Minnalle iskee luurikateus ja Akin suuret museohankeet kaatuvat jälleen... Löytyisikö Novan Aamusta urosleijona Korkeasaarelle ja mitä kieltä tuo nuoriso nykyään puhuu? Se selviää kuuntelemalla!
Novan Aamussa muistellaan radiouran alkamista, ja Aki kertookin mistä tietää olleensa kauan radiossa. Tuottaja Markusta rangaistaan fyysisesti lähetyksessä, ja Minna jakaa tietämystä tärkeän päivän tiimoilta. Kuuntele parhaat palat tästä!
Suurinta ostohysteriaa tarjouspäivänä herättivät matkapuhelimet ja pelikonsolit.
Perjantaiaamuna lähetys aloitettiin Facerallin lopputuloksena 45 minuuttia aiemmin. Suuhun laitettiin sirkka-leipää ja suunnitelmalistalle harava- ja pipariliveä. Muuttuiko studio aamun aikana tosielämän pakohuoneeksi? Entä miltä kuulostaa Perjantai-laulun Black Friday versio? Kuuntele perjantain parhaat palat.
Black Friday on nousemassa vuoden suurimmaksi yksittäiseksi alennusmyyntipäiväksi.
Black Friday-ostospäivällä on pitkät perinteet Yhdysvalloissa ja vuosien saatossa se on rantautunut myös Suomeen. Vaikuuttako ostospäivä Radio Novan kuuntelijoiden ostoskäyttäytymiseen? Kuuntele.
Black Friday -päivän alennukset saattavat saada ihmiset jopa väkivaltaisiksi.
Joulumyynnin aloittavaa mustaa perjantaita vietetään kiitospäivän jälkeisenä päivänä ja se on Yhdysvalloissa usein vuoden vilkkain myyntipäivä. Suomessakin mustaan perjantaihin ollaan tarttumassa entistä enemmän, varsinkin verkkokaupoissa.