Elokuvaa kuvataan useiden kuukausien ajan.
Myös esiintyjät ja palkinnonjakajat on julkistettu.
Bess esittää sarjassa itseään.
Vuoden vaihtumista juhlitaan Helsingin Kansalaistorilla huippuartistien kanssa.
Menevä klubihitti Pimee on nyt julkaistu.
Radio Novan Päivässä alettiin seuraamaan Jorman ja hänen ystäviensä matkaa kohti Slovakian ja Puolan rajaa. Tuottaja-Nea kävelee työpaikan käytävillä edelleen shortsit jalassa, kun Niinalla on jo syksy sydämessä. Millä nimellä kutsut itseäsi omalle lemmikillesi? Elastinen ja BESS vierailivat studiossa perjantaina julkaistun ”Pimee”-kappaleen vuoksi. Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Iltapäivässä Esko ja BESS. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pohditaan turhia lupauksia ja BESS sekä Esko myöntävät molemmat sortuvansa näihin. Ihmisten pakkomielteet puhuttavat studiossa ja BESS kertoo kotonaan vallitsevasta tiukasta juustosäännöstä. Mysteeriääni -kisassa potissa 320 €, mutta kuinka käy Heidin, joka on satavarma arvauksestaan. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä Esko ja BESS. Esko kertoo uudesta hiustenleikkauskokemuksesta ja BESS muistelee nuoruuden hiustenleikkauksia. Kaverin puolesta kyselen -osiossa ongelmana tunteiden sanoittaminen toisella kielellä. Ihmetystä studiossa aiheuttaa Sveitsille liian ärsyttävät ihmiset ja BESS kertoo mikä kieli on hänelle, kuin hepreaa. Mikä unettomuuteen liittyvä asia yhdistää Eskon äitiä, BESSiä ja hänen isoäitiään? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä Esko ja Bess. Esko mietti Bessin kanssa, onko olemassa huonoa kohteliaisuutta. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Sini pohtii mitä tehdä lapsensa lauluharrastuksen kanssa - Bessillä on oma näkemys asiaan ja kertoo myös tärkeän faktan laulamisen vaikutuksista. Bess kertoo Tallinnan-risteilystä äitinsä kanssa ja millainen maku hänellä on edelleen suussa. Mysteeriääni-kisassa potissa 280 €. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Jemina julkaisi toisen singlensä.
Teosto julkaissut top 10 -listauksen viime vuoden soitetuimmista kappaleista.
Kävin todella pahoja ajatuksia itsestäni läpi, Bess kertoo Sunnuntaibrunssi-podcastissa.
Kesäkumibiisi Missio on nyt julkaistu.
Bess on innoissaan Käärijän lähettämisestä Euroviisuihin.
Albumilta oli lohkaistu jo jättisuosittuja singlejä.
Bess kertoo, minkä kappaleen hän kuuntelee ennen jokaista keikkaansa.