Talvi on tullut myös Helsinkiin, ja se saa Anssin harmittelemaan autonsa downgradea.. Backmanin perheessä on tapahtunut hirveä kuivuri katastrofi, ja aviomies onnistuu säikäyttämään korjaajan.
Kolarikorjaamo Autoklinikan kyselytutkimuksen mukaan suurin osa tarkastaa autonsa rengaspaineet kahdesti vuodessa, mutta joka kymmenes ei koskaan.
Auto-asiantuntija Niina Backman kertoo mitkä piirteet ovat autoissa ne tärkeimmät! Tästä vinkit uudesta autosta haaveileville, olkaa hyvät!
Sensible 4:n kehittämä paikannusteknologia mahdollistaa robottibussien ympärivuotisen ajamisen myös Suomen sääolosuhteissa.
Niina ja autot. Tarvitseeko sano enempää?
Mutta oliko Niinan vastaukset hyödyllisiä?
Jos Nissan Navara näyttää tuntuu perusvarusteltuna turhan tavalliselta, löytyy asiaan ratkaisu Arctic Trucksilta.
Suomessakin myydyt Hot Wheels- ja Matchbox -autot voivat olla varsinaisia aarteita.
Audi esitteli Geneven autonäyttelyssä uuden sähköisen katumaasturinsa prototyypin, joka kantaa nimeä e-tron prototype. Samaan aikaan valmistaja lähetti Geneven kaduille 250 naamioitua autoa. Mallin tuotanto alkaa vuoden 2018 lopulla, johon saakka naamioidut autot liikkuvat ympäri maailmaa.
Nissan uudisti molemmat kaupunkimaasturinsa samoihin aikoihin. Suomen markkinoilla eniten noteerattu Qashqai ei kuitenkaan ole valmistajalleen tärkein SUV-malli, vaan eniten paukkuja laitetaan X-Trailiin, joka ylsi vuonna 2016 maailman myydyimmäksi katumaasturiksi.
Aston Martin lukeutuu pienten ja itsenäisten brittiläisten autonvalmistajien joukkoon. Ikoninen Vantage-malli siirtyy ahdettujen moottoreiden aikakauteen kuitenkin Mercedes-AMG:n avustamana.
Radio Novan Iltapäivässä kilpailtiin mittarilukemista.
Jotta automallit pysyisivät pinnalla tasaisesti elinkaarensa aikana, pitää malleihin tuoda tasaiseen tahtiin pieniä piristyksiä. Nyt BMW esitteli legendaarisesti sporttiversiostaan sporttisemman version.
Uuden tutkimuksen mukaan yli kahden tunnin päivittäinen ajaminen vähentää älykkyyttä.
American Car Show kokosi maan upeimpia amerikanrautoja Helsingin Messukeskukseen.
Autojen sähköistyminen laajenee jatkuvasti ja myös urheiluautot ovat saaneet osansa hybriditekniikasta. Genevessä nähty Mercedes-AMG:n konsepti viitoittaa tähtikeulojen tulevaisuuden tehomalleja.