Ensimmäinen Aku Ankka -lehti ilmestyi Suomessa joulukuussa 1951.
Radio Novan Aamussa Minna pitää Kimmolle oppitunnin Aku Ankan sukulaissuhteista, sekä Minnan ja Kimmon eilinen kauppalista idea on ottanut tuulta purjeisiin. Studiossa Kimmo ja Minna tutkivat mistä he saavat itseensä asennettua pelottavat mikrosirut, mutta miksi Kimmo on nuorempana piilotellut äidiltään, ja mitkä ovat Minnan Top-3 miesnäyttelijät? Kuuntele Iltapalat tästä!
Juontajaparin yllätti Aku Ankka -lehdestä tuttu piirtäjä Kari Korhonen.
Radio Novan Aamun Aki ja Minna ovat palanneet lomalta aivan Aku Ankkoina yllätyksellisen viikon äärelle. Minnan muuttopöhinät ovat täydessä vauhdissa, vaikkakin Fb-kierrätysryhmät aiheuttavat lievää päänvaivaa. Akilta toivotaan älyllistä pähkinää, mutta luvassa saattaa olla vaan Speedo-kuvia ilman Speedoja. Tervetuloa takaisin, Jälki-istunnon pääset kuuntelemaan tästä!
Aki Hyyppä sanoo, että yleensä lehden sivuille päätyvät suomalaisjulkkikset ottavat maininnan suurena kunniana.
Radio Novan Kesäaamussa pohditaan kumpi voitti päivän porraskisan. Esko ja Suvi keskustelevat myös siitä, että onko soveliasta lähteä pihasta aamutuimaan pihan kovaäänisimmällä moottoripyörällä kun kaikki vielä nukkuvat. Kesäaamun vieraana tänään ihana Janina Fry. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!
Radio Novan Aamussa Minnan möläytys kollegalle kirvoittaa tarinoita kuulijoilta ja Akin pitkään odottama sporttivartti palaa eetteriin! Jos Aki tai Minna päätyisivät Aku Ankkaan, mitkä olisivat heidän nimet? Kuuntele parhaat palat tästä!
Pääkkönen sai myös oman tarinaideansa lehteen.
Oletko miettinyt, miltä Mikki Hiiri tai Aku Ankka näyttäisivät vanhuksina? 
Suomalaisen sarjakuvataiteilija Jaakko Seppälän piirtämä teos kymmenestä kuuluisasta sarjakuvahahmosta on herättänyt huomiota kansainvälisellä viihdesivustolla. 
Radio Novan Vapun valtakunta -ohjelman kuningatar Vappu Pimiä on saanut yhden suurimmista suomalaijulkimoille suoduista kunnianosoituksista, eli oman hahmon Aku Ankkaan! 
Muusikko ja pitkäaikainen Ankka-fani J. Karjalainen on kynäillyt tarinan Aku Ankka -lehteen.
Aku Ankka -lehden 60. juhlavuoden kunniaksi julkaiseman kuuden suomalaisen tekijän tarinasarjan toisen osan käsikirjoittaja on maamme menestyksekkäimpiin muusikoihin lukeutuva Anssi Kela.