Täysi-ikäistyminen ja vuosien täyttäminen ei aina tarkoita sitä, että olo tuntuisi aikuistuneelta.
Koko päivän kestävä aamuturvotus, nykymusiikin halveksunta ja muutokset irtokarkkimaussa ovat varmoja merkkejä vanhuudesta. Kuuntele kuinka monesta tulisi raksi omiin ruutuihisi!
Kun ikää karttuu, muuttuu ajatusmaailmakin monella tapaa.
Anssin vanukasviha nousee taas pintaan, kun lapsuudesta tuttu kasarivanukas palaa kauppoihin. Milloin on oikea hetki syödä vanukasta, pohtivat Anssi ja Niina.
Tärkeintä on muistaa olla oma itsensä ja unohtaa liiallinen stressi uusien kaverisuhteiden solmimisesta.
Mäijä on aika päle ja fäijöni on lit af. Aki ja Minna opettelevat nuorisoslangia ja nauruilta ei vältytä. Nuorisosta keskustelu kääntyy aikuisuuteen ja pohditaan syvällisesti mitä on olla aikuinen. Huomattavaa on kuitenkin se, että oli sitä kuinka aikuinen tahansa kakkahuumori ja hauskat nimet herättävät hykerryksiä. Tämän pohjalta Aki lupaa matkatessaan Espanjaan mennä sisään El Pimpiin ja Minna ehdottaa jos he yhdessä lähtisivät Panemaan.
Lapset ystävystyvät usein mutkattomasti, mutta miten aikuisena saadaan uusia ystäviä? Ja miten käy, jos Anssi kokeilee kuntosalilla yksinkertaista mennäänkö kahville -kysymystä?
Onko kukaan koskaan saanut tampattua loppuun asti? Onko koko puuha täysin turhaa? Anssi, Niina ja kuutnelijat kertovat sinulle kaiken, mitä tamppaamisesta tulee tietää.
Aikuinen nautii sisustuskaupoissa vaeltelusta sekä täydestä jääkaapista.
Niina kertoo Janne Virtaselle haluavansa aloittaa lattaritanssit, mutta pelkäävänsä liikaa epäonnistumista. Kuulijat samaistuvat Niinan tuntemuksiin, mutta joukosta löytyy myös niitä rohkeita, joita ei pidättele mikään!
Sinkkuna ehtii viettää runsaasti aikaa ystävien kanssa. Aikuisena usein tuntuukin siltä, että hyvistä kavereista on muodostunut kuin toinen perhe.
Vuosien karttuessa useat meistä toteavat tyytyväisenä, että kärsivällisyyden ja itsestä huolehtimisen määrä on lisääntynyt.
Aikuistuessa oppii arvostamaan yhä enemmän erilaisia kokemuksia materian omistamisen sijaan.
Monista pienistä asioista voi ymmärtää sen, että on todella kasvanut vihdoin ja viimein aikuiseksi, vaikka pitäisikin itseään ikiteininä.
Radio Novan Iltapäivässä puhuttiin tänään australialaisia aikuisia järkyttäneestä tapahtumasta. Paikallinen legotoimintakeskus päästää nykyään aikuiset sisään pelkästään alaikäisen seurassa.
Jos kulutat vapaa-aikaasi yhdessä vanhempiesi kanssa, on se yksi varma merkki aikuistumisesta.