Pääsiäistä vietetään tänä viikonloppuna.
Radio Novan Aamussa nauretaan myynti-ilmoitusten kirjoitusvirheille, sekä ihmetellään bisneskieltä jota Kimmo ei ymmärrä. Mutta miten Minna ja muniminen liittyvät toisiinsa, entä minkälaisia videoita Minna, Kimmo ja Tuottaja-Markus alkavat tekemään OnlyFans-sivustolle? Kuuntele Iltapalat tästä!
Agria eläinvakuutus kertoo artikkelissaan vinkkejä koiralle turvallisen pääsiäisen viettoon. Monet ihmisille iloa tuovat arkiset herkut ja koristeet voivat olla koiralle vaarallisia.
Rentoa yhdessäoloa, rakkautta vai upeita juhlia?
Pääsiäisen menoliikenne käynnistyy jälleen loppuviikosta.
Luvassa voi olla pääsiäisenä jopa 10 astetta lämmintä, kuitenkin myös sateet mahdollisia.
Pajunoksien poimintaan tulisi olla maanomistajan lupa.
Pääsiäisenen korvilla säässä voi tapahtua käänne keväisempään suuntaan.
Toinen menoliikenteen huipuista on käsillä.
Markuksen keskiviikkoinen leipävinkki on lähtenyt lentoon. Kimmo kertoo tarkat kananmunankeitto-ohjeet, joista Minna on vakuuttunut. Voisiko ovikelloihin lisätä ominaisuuden, josta tietää anopin olevan ovella? Eroottiset kolmiyhdyssanat saavat jatkoa.
Keskiviikkoiltapäivän tehoduona Suvi ja Nanna! Kaverin puolesta kyselen -osiossa pähkäillään Sannan tulevan lomamatkan kohtaloa. Suvi on hiilenä botin kanssa käydystä keskustelusta. Tapakouluttaja antaa vietot sujuvaan pääsiäiseen sukulaisten kanssa. Nannalta löytyy tähän liittyen tarina jos toinenkin. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Markuksella on tulossa isoja suunnitelmia pääsiäisenä ja suunnitelmat ovat niin isoja, että niistä kokoonnutaan pöydän ääreen. Kimmo, Minna ja kuulijat arvailevat Markuksen lempi leipää. Kasvaako pääsiäisenä nyt sitten rearuoho vai rairuoho?
Lumet lähtevät pikkuhiljaa sulamaan.
Radio Novan Päivässä etsittiin erilaisia mielihyvän kohteita. Korson rollaattoriparkki-tyyppien innoittamina kyseltiin eri paikkakuntien tunnetuista henkilöistä. Niinan rikkinäiset housut ja kellon aikojen kertominen aiheuttivat hilpeyttä kuulijoiden keskuudessa. Kuuntele kooste tästä!
Lumisateet näyttäisivät jatkuvan.
Radio Novan Iltapäivässä on tiimi jälleen kasassa, kun Suvi palasi töihin. Suvi sai erikoisia sivuoireita lääkityksestä, rahaa paloi. Lähestyvä Palmusunnuntai saa Eskon ja Suvin miettimään - Onko Esko liian vanha virpomaan ja kuinka herkut jaettiin lapsuudessa tasan sisarusten kesken? Suvi kertoo uudistuksesta kaupoissa, jonka hyvyydestä kaksikko on eri mieltä. 5 sekunnin kisassa kuulija, jota onnitellaan jo enne kisan alkua. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.