TopTasten-listauksesta löytyy hotelleja ympäri Suomea.
Aamuvirkut arvuuttelivat Markuksen top 3 ärsyttävimpiä pikku tapaturmia. Minna kertoo suorituspaineista ja lapsuuden muistoista. Mutta mistä Kimmo haluaa somettaa?
Eskon aamupala lennättää hänet suoraan lapsuuden maisemiin, mutta puistattaa Suvia. Kaverin puolesta kyselen -osiossa ratkotaan puutarhasaksien mysteeriä. Jaksossa soitetaan myös salamassa saunassa ihastuneelle, ja uutisotsikoihin pongahtaneelle Jukalle! Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Kimmon koira pääsi karkuun pääsiäisenä ja Vain Elämää- ohjelmasta lirvahti uutisia tietoomme ennen aikojaan. Markuksella on pitelemistä muiden hellittelytottumuksissa. Miten merisää luonnistuu juontajilta?
Markuksella on tulossa isoja suunnitelmia pääsiäisenä ja suunnitelmat ovat niin isoja, että niistä kokoonnutaan pöydän ääreen. Kimmo, Minna ja kuulijat arvailevat Markuksen lempi leipää. Kasvaako pääsiäisenä nyt sitten rearuoho vai rairuoho?
Aamutiimi testasi uudet mämmimaut lähetyksessä. Minna miettii miten ajokortin saanti on nykyisin vaikeampaa ja Kimmon mielestä kaikki ei saisi ajaa ajokortillakaan sisämaassa. Markus miettii, että mitä Kanadannahka on?
Käydään läpi surkeimpia säästövinkkejä ja pohditaan kuulostavatko sanat paremmalta englannin kielellä. Minna kysyy Kimmolta hänen lempiaamupalaansa, mikä löytyy top 3 kärjestä?
Tuorepuuro on kiireisen aamun maukas ja täyttävä pelastaja.
Radio Novan Aamussa Aki tuo helpotusta maanantaihin voimaannuttavalla tarinalla. Minna ja Aki ihmettelevät, minkälainen on naperokarkki ja tiimi analysoi ”Hiihtäjä”-Markuksen johdolla laturaivotilanteita. Aki myös paljastaa salaiset taikurin lahjansa ja uusi harrastuskin on jo mielessä, mutta saako Minna ratkaistua Akin orastavan ongelman? Kuuntele parhaat palat tästä!
Ohje on saanut sosiaalisessa mediassa ristiriitaisen vastaanoton.
Video näyttää ohjeen, jolla kananmunaleipä syntyy hetkessä.
Monipuolisen aamupalasalaatin valmistaminen vie vain kymmenen minuuttia.
Niina lomailee vielä, joten studiossa on Anssin kanssa illoista tuttu Heidi Suomi. Anssi kertoo taktiikkansa pettymysten sietämiseksi, ja Heidin ruokapaljastuksesta lähtee käyntiin suuri aamupalakeskustelu. Lisäksi kummastuttaa oudot asiat vessoissa. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Maailmalla ja Vantaalla tapahtuu. Miten kuningatar Elisabeth selviytyy näistä uutisista? Akin harmitellessa aamupuuroaan Minna miettii voiko muroja syödä aamupalaksi. Studion tuoksuista nousee suuri deodoranttikeskustelu. Tämä kaikki selviää tästä.
Poikkeuksellisen aamupalan pystyy tekemään myös kotona.
Perinteisen leivän ja munakkaan lisäksi erilaiset wrapit ovat erinomainen vaihtoehto aamupalapöytään.