Kuva: AOP

Britney Spearsin välirikko poikiensa kanssa syvenee - tähti iskee takaisin tunteikkaalla ääninauhalla

06.09.2022 13:15 - Iiro Myllymäki

Britney Spears syyttää teini-ikäisiä poikiaan vihamielisestä asenteesta.

Britney Spears, 40, on vastannut poikiensa puheisiin Instagramissa julkaisemallaan ääninauhalla. Spearsin ja hänen poikiensa Sean Prestonin, 16, ja Jaydenin, 15, välit ovat tulehtuneet ja poptähti on harmitellut julkisesti, että hänen poikansa eivät halua nähdä häntä. Pojat antoivat juuri yhteishaastattelun isänsä, Spearsin ex-aviomies Kevin Federlinen, 44, kanssa. Kyseisessä haastattelussa Jayden sanoi uskovansa, että hänen ja äitinsä välit voidaan korjata.

- Se vain vaatii aikaa ja vaivaa. Haluan, että hänen mielenterveytensä paranee. Kun hän paranee, haluan nähdä häntä taas, Jayden sanoi Metro-julkaisun mukaan.

Spears on vastannut näihin kommentteihin ääninauhalla, jonka hän on sittemmin jo poistanut Instagram-tililtään. Hän syyttää poikiaan vihamielisestä asenteesta. Hän sanoo, ettei ymmärrä puheita, joissa hänen toivotaan parantuvan jostakin.

- Haluatteko, että voin paremmin, jotta voin jatkossakin antaa isällenne 40 000 dollaria kuussa? Vai onko vihamielisyytenne syy siinä, että tuo on ohi kahdessa vuodessa ettekä saa mitään? Spears sanoo viitaten ilmeisesti maksamiinsa elatusmaksuihin.

Ääninauhalla Spears harmittelee, että ei saanut henkistä yhteyttä poikiinsa edes silloin, kun hän vielä pääsi näkemään heitä.

- Preston vain nukkui ja sinä [Jayden] soitit pianoa koko ajan. Vaikka olisin suoltanut teille lahjoja, minulla olisi ollut teille hienot ruoat valmiina ja olisin ollut todellinen pyhimys, sekään ei olisi ollut tarpeeksi. Kerran katsoin sinua suoraan silmiin ja sanoin, että haluan nähdä sinua useammin. Soitit isällesi enkä sen jälkeen ole nähnyt sinua. En ole tehnyt mitään väärää, Spears sanoo.

"Olitte aivan kuin muukin perheeni"

Spears vapautui viime vuonna 13 vuotta kestäneestä holhoussuhteesta. Spears on syyttänyt perheenjäseniään häneen kohdistetusta henkisestä väkivallasta ja ylenpalttisesta kontrolloinnista edunvalvonnan aikana. Etenkin Spears on syyttänyt isäänsä, joka oli suurimman osan ajasta holhousvastuussa. Ääninauhallaan tähti rinnastaa lapsensa muuhun perheeseensä.

- Olitte aivan kuin muukin perheeni. Salaa rakastitte katsoa minua kuin minussa olisi jotakin vikaa.

Kevin Federline ja Britney Spears olivat naimisissa vuosina 2004-2006. (kuva: AOP)

Nainen sanoo myös, että hänen mielestään hänen isänsä kuuluisi olla holhoussuhteen aikaisten toimiensa takia vankilassa lopun ikänsä. Spears on muun muassa sanonut, että hänen isänsä ja muut holhoajat vakoilivat häntä laittomasti. Spearsin asianajaja Mathew Rosengart tutkii näitä syytöksiä.

Äänitallenteen lopussa Spears sanoo, että hänen uskonsa on horjunut viimeaikaisten tapahtumien takia.

- Jumala ei antaisi tällaisen tapahtua, jos Jumala olisi olemassa. En usko Jumalaan enää sen takia, miten perheeni ja lapseni ovat kohdelleet minua. Ei ole enää mitään, mihin uskoa. Olen ateisti, Spears sanoo.

Lue myös: Britney Spears julkaisi tarinansa Youtubessa - julkaisu ehti olla nähtävillä vain vähän aikaa

Lue myös: Britney Spears katosi Instagramista ja aktivoitui Twitterissä - 'Tänään valitsen olla onnellinen'

Lähteet: Metro, Metro, Dazed

Kilpailut

Uusimmat