Julkisuus muutti Huutokauppakeisarin elämän: "En halua lukea enää keskustelupalstoja"

19.01.2016 20:00 -

Suomen huutokauppakeisari valittiin yleisön suosikiksi Kultainen Venla -gaalan Paras tv-ohjelma -kategoriassa.

Vuosi sitten Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki, 45, voitti Vuoden esiintyjän Venlan. Vuotta myöhemmin Palsanmäki ja vaimo Heli, 37, pokkasivat ohjelmasta Paras televisio-ohjelma -palkinnon.

Muutamassa vuodessa tullut suursuosio ja -menestys ovat muuttaneen Palsanmäkien elämää. Vaikka jalat ovat edelleen tukevasti maassa, on arki aavistuksen erilaista. Ihmiset lähestyvät suosikkiohjelmansa henkilöitä, missä ikinä he liikkuvatkin.

Menestyksestä huolimatta suhtautuminen on ollut lähes pelkästään positiivista.

– He pyytävät nimikirjoituksia ja valokuvia, mitä ihmettelen suuresti. Kukaan ei ole tullut keljuilemaan tai naljailemaan, Palsanmäki iloitsee.

Aiemmin pariskunta saattoi eksyä netin keskustelupalstoille lukemaan tuntemattomien ihmisten kommentteja, mutta enää he eivät halua pahoittaa mieltään moisella.

– Emme mene enää sinne lukemaan sitä sontaa, joten sekään ei enää tavoita meitä. Ja lauantaisin en vastaa puhelimeen kello 23 jälkeen. Siellä voi känninen örisijä kertoa ikäviä, Palsanmäki kuvailee.

Vaikka kiirettä riittääkin huutokaupan pyörittämisessä, jää pariskunnalle yhteistä aikaa iltaisin.

– Talvi-illat ehdimme hengähtämään. Silloin katsomme televisiosta esimerkiksi Salattuja elämiä. Kesällä mennään pää kolmantena jalkana, pariskunta kuvailee arkeaan.

Suomen huutokauppakeisari -ohjelma pyörii Nelosella ja Jimillä.

Kuva: Nelonen Media

Kilpailut

Uusimmat