Haluatko mukaan Eva & Manun musiikkivideoon? Lähetä tunteita!

10.12.2014 10:22 -

Trendikästä ja raikasta poppia tekevä pariisilais-jyväskyläläinen pariskunta etsii nyt tavallisten ihmisten videoklippejä onnelliseksi tekevistä asioista.

Eva & Manu pyytää apua kotisivuillaan There is Nobody Like You -videon tekemiseen. 

Mitä sitten oikein haetaan? Yhtye kertoo etsivänsä videoita "henkilöstä, asiasta, tilanteesta, eläimestä tai mistä vaan mikä tekee sinut onnelliseksi, valaisee arkeasi ja tekee elämästä elämisen arvoista. Kaikesta, mikä mielestäsi viittaa biisin sanoihin: 'There is nobody like you, I feel like I ́m somebody with you'."

Ennen kaikkea muusikot kaipaavat mukaan luovuutta. Aikaa videon jättöön on 15.12.2014 asti.

Kappale on kuunneltavissa Spotifyssa. Pääset jättämään videosi täältä.

Radio Nova haastatteli yhtyettä tänä kesänä, Cinnamon Hearts -levyn julkaisun alla. i kesäiseltä kuulostavan Cinnamon Heartsin nimikappaleen syntyneen pahimpaan rospuuttoaikaan, samanlaiseen, jossa Suomi nyt taas synkeilee.

– Se syntyi edellistalvena, synkässä ja vähälumisessa nurmijärveläismaisemassa. Oli tosi harmaata, lunta ehkä vain viikon meilläkin. Meillä oli kova kesän kaipuu: "Aah, aurinkoa jostain!" Puolivahingossa tehtiin sitten tosi aurinkoinen biisi, mutta kyllä meissä asuu tosi iso positiivisuus. Aina tykätään pomppia ja bailata, kertoi Eeva, pariskunnan suomalainen puolisko.

Lisää aiheesta:

Eva & Manun toinen studioalbumi julkaistaan elokuun lopussa

Uuden kesäsinglen julkaisseen Eva & Manun Eeva: Meissä asuu ilo

Kuva: Shutterstock

(Radio Nova)

 

Kilpailut

Uusimmat