Saara Aalto duetoi tammikuussa maailmankuulun Andrea Bocellin kanssa!

03.12.2014 19:53 -

Saara Aalto duetoi yhdessä maailmankuulun tenorin Andrea Bocellin kanssa Helsingin Hartwall Areenalla 25.1.2015.

Andrea Bocelli on yksi maailman menestyneimmistä sooloartisteista ja tenoreista. Esiintyminen Bocellin kanssa jatkaa Saaran hienoa duettosarjaa tähtiartistien kanssa. Hän on esiintynyt muun muassa José Carrerasin ja Robert Wellsin kanssa. Tunnettuja kotimaisia duettokumppaneita ovat Pentti Hietanen, Tomi Metsäketo sekä halllitseva tangokuningas Teemu Roivainen

- Katselin Andrea Bocellin live-esiintymisiä netistä viime keväänä ja toivoin, että ehkäpä pääsisin joskus laulamaan hänen kanssaan, kuten monet ihailemani naisartistit ovat päässeet. Kun sain kutsun Bocellin konsertin naissolistiksi, oli vaikea uskoa, että tämä on totta ja tapahtuu todella! Tuntuu myös hyvältä, että ole pitänyt oman linjani musiikin tekemisessä, minkä ansiosta tämä konsertti on nyt mahdollinen. Olen niin kiitollinen tästä mahdollisuudesta, että saan tästä energiaa koko loppuvuodeksi, Saara iloitsee.



Saara Aalto ja Teemu Roivainen nähdään loppuvuonna yhteisellä Joulun Enkelit -kiertueella. Konsertit pidetään joulukuussa Kaarinan kirkossa Turussa 4.12., Pyhän Kolminaisuuden kirkossa Kempeleessä 10.12., Haukiputaan kirkossa Haukiputaalla 11.12. sekä Joutjärven kirkossa Lahdessa 16.12. Jokaisessa konsertissa on mukana paikallinen lapsikuoro.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat