Hevisaurukset julkaisevat ensimmäisen kokoelmansa – saa myös kunniaa maailmanlaajuisesti!

23.10.2014 17:40 -

Lasten suosikkiyhtye Hevisaurus saa kunniataulun Hard Rock Cafe Helsingin seinälle. Hevisaurus on täten toinen suomalainen artisti heviyhtye Amorphiksen lisäksi, jolle nostetaan kunniataulu Hard Rock Cafen kokoelmiin.

Hard Rock Cafella on maailmanlaajuisesti 190 toimipistettä 58 eri maassa, sisältäen 144 ravintolaa, 21 hotellia ja 10 casinoa. Yritys onkin yksi tunnetuimmista yhtiöistä maailmalla ja omistaa maailman upeimman kokoelman tunnettujen muusikoiden keräilyharvinaisuuksia ja esineitä. Nyt kokoelma täydentyy suomalaisen Hevisaurus-yhtyeen luumikrofonilla!

Samalla se listataan myös Hard Rock Cafen kansainväliseen tietokantaan, mistä Hevisaurus löytyy ympäri maailman osana kokoelmaa. Helsingin Hard Rock Cafessa järjestetään kokonainen Hevisaurus-päivä 2. marraskuuta.

Hevisaurus julkaisee uransa ensimmäisen kokoelma-albumin 24. lokakuuta 2014. Jurahevin ikivihreät –levy sisältää 21 Hevisaurus-hittiä ja mukana on myös kaksi täysin uutta kappaletta (Aarrejahti ja Vaari laulaa). Levyn tuotannosta vastaa sama tiimi kuin aiemmillakin Hevisaurus-levyillä; tuottajina häärivät Pasi Heikkilä ja Nino Laurenne. Kappaleet ovat Hevisaurus-yhtyeen käsialaa ja levyn lauluista vastaa tuttuun tapaan Olavi Tikka.

Hevisaurus valloittaa maailmaa tasaisen vahvasti; Argentiinan lisäksi jurahevisäpinää on aistittavissa myös naapurimaassamme Ruotsissa. Heinäkuussa Ruotsi lanseerasi Hevisauruksen menestyksekkäästi Nickelodeon –kiertueella.

Viiden dinosauruksen muodostama lasten suosikkiyhtye Hevisaurus syntyi vuonna 2009 ajatuksesta tehdä laadukasta hevimusiikkia lapsille ja lapsenmielisille. Räyhäkäs lastenheviyhtye on julkaissut kuusi albumia, joista uusin ”Vihreä vallankumous” julkaistiin 25. lokakuuta 2013. Hevisaurus on palkittu parhaan lastenmusiikkilevyn Emmalla ja yhtyeen levyjä on myyty yhteensä yli 150 000 kappaletta. Solar Films kuvaa parhaillaan loppuvuonna 2015 ensi-iltansa saavaa Hevisaurus-elokuvaa.

Kilpailut

Uusimmat