Tänään Ruisrockissa keikan heittänyt Stam1na esiintyi tuuraajabasistin kanssa: ”Emme treenanneet yhdessä kertaakaan!”

05.07.2014 19:35 -

Lauantaina Ruisrockissa esiintyneen Stam1nan miehityksessä nähdään kesän ajan tuoretta väriä tuuraajan muodossa basisti Kai-Pekka ”Kaikka” Kangasmäen rikottua kätensä.

Kesän keikoilla Stam1nan riveissä bassoa soittaa muun muassa Mörbid Vomit -yhtyeessä vaikuttava Pyry Hanski, joka pääsi näyttämään kykynsä lavalla ilman yksiäkään treenejä Stam1nan juhannuskeikalla.

- Futis on vaarallinen laji. Kaikka kaatui Kivenlahtirockissa pelatessaan jalkapalloa juhannuksen alla, hän kaatui kätensä päälle ja rikkoi nivelsiteensä. Lääkäri määräsi kuusi viikkoa sairaslomaa, eli Kaikka ei saa soittaa ollenkaan. Hän kuitenkin pyörii keikoilla lavalla mukana, Stam1nan Antti Hyyrynen ja Pekka ”Pexi” Olkkonen kertoivat Radio Novan musiikkitoimittaja Samuli Väänäsen haastattelussa.

Katso Stam1nan Ruisrock-haastattelupätkä alta:

Ruisrock on Stam1nalle tärkeä festivaali, sillä yhtye on soittanut Ruissalossa heti ensimmäisen levynsä julkaisusta lähtien.

- Sen jälkeen on soitettu täällä kyllä joka vuosi. Parhaiten on jäänyt mieleen se vuosi, jolloin oltiin lauantain viimeisimpien esiintyjien joukossa. Se oli niitä harvoja kertoja kun meillä oli pyroja käytössä ja ne toimivat todella upeasti pimenevässä illassa.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat