Uuden lastensairaalan Live Aid -konsertin liput myyntiin tänään

14.05.2014 08:01 -

Kesäkuussa 2015 järjestettävässä Uutta lastensairaalaa tukevassa suurtapahtumassa Live Aid ULS2017:ssa kortensa kekoon kantavat Chisu, Vesa-Matti Loiri, Cheek, Jenni Vartiainen, Juha Tapio ja monet muut.

Helsingin Olympiastadionilla järjestetään 6. kesäkuuta 2015 huikea viiden tunnin mittainen, Suomessa ennennäkemätön, sataprosenttisesti talkoovoimin järjestettävä Live Aid ULS2017 -megakonsertti, jonka liput tulevat myyntiin keskiviikkona 14. toukokuuta 2014 aamuyhdeksältä.

Viime viikolla julkistettua, Tuomas Holopaisen säveltämään kappaleeseen tehtyä Dome Karukosken videota on käyty katsomassa YouTubessa liki puoli miljoonaa kertaa. Videossa ovat mukana myös tavalliset suomalaiset, omilla onnenhetkillään. Radio Nova keräsi klippejä kevään 2014 aikana kotisivuillaan.

Lohtu-artistit Tuomas Holopainen, Cheek, Chisu, Jari Sillanpää, Jenni Vartiainen, Jesse Kaikuranta, Johanna Kurkela, Jorma Uotinen, Juha Tapio, Lauri Tähkä, Lauri Ylönen, Lilli Paasikivi, Matti Salminen, Pekka Kuusisto, Peter Franzén, Riki Sorsa, Samu Haber ja Samuli Edelmann nähdään myös ensi kesän stadionkonsertissa.

Artistit esittävät konsertissa sekä omaa musiikkiaan että yhdessä koskettavan Lohtu-kappaleen. Konsertissa artisteja säestää yli satahenkinen orkesteri ja kuoro.



– Tuntui hyvältä lähteä tällaisiin talkoisiin ja kun vielä ymmärsin, että koska kukaan (mukanaolija) ei saa tästa palkkaa, että kukaan ei tee tästä tiliä, tämä on puhdas. Se on hyvä, kertoi Edelmann tunteistaan projektia kohtaan.

 – Kaikki konsertin lipputulot ohjataan Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle. Konsertissa mukana olemalla osallistuja pääsee tukemaan lastensairaalahanketta ainutlaatuisen kokemuksen kautta – ja tietysti kuulemaan samalla suosikkiartistiaan, kertoo Live Aid ULS2017 projektinjohtaja Thomas Noreila.

Myös kaikki Lohdun tuotot lastensairaalalle

Myös kaikki Lohtu-kappaleen tuotot ja tekijänoikeustulot, sekä radiosoitosta että Spotifysta, ohjataan lyhentämättöminä Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle. Kappaleen ja konsertin muodostamalla Live Aid ULS2017 -projektin kokonaisuudella tavoitellaan kolmen miljoonan euron keräystuloja. Kappale sai ensimmäisen radiosoittonsa Radio Novassa 9. toukokuuta.

Liput konserttiin tulevat myyntiin 14. toukokuuta 2014, kello 9.00 Lippupalvelussa.

Live Aid ULS2017 -hanketta voi seurata MTV:n sivuilla www.mtv.fi/liveaid.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat