Saksalaisfanit keksivät käsittämättömän tempun päästäkseen My First Bandin takahuoneeseen

08.05.2014 18:15 -

Keskiviikkona Nova Stagella keikan heittäneen My First Bandin muusikot kertoivat häkeltyneensä Euroopan kiertueella kohtaamastaan innokkaasta vastaanotosta.

Viime viikolla uuden Corazon-albuminsa julkaissut My First Band kiersi aiemmin keväällä Eurooppaa Sunrise Avenuen lämppärinä. Keikkapaikkoina toimivat isot, yli 10 000 henkeä vetävät areenat, joissa vastaanotto oli loistava. Massiiviset keikat jatkuvat kesällä, kun yhtye palaa tien päälle yhdessä Sunrise Avenuen kanssa.

Laulaja Antti Koivula nauroi Nova Stagella vieraillessaan musiikkitoimittaja Samuli Väänäsen haastattelussa, kuinka kiertueella innokkaimmat eturivin fanit jopa esittivät pyörtyvänsä. Syy käsittämättömältä kuulostavaan temppuun oli se, että järjestysmiehet kuljettivat tuupertuneet ihailijat takahuoneen kautta ulos, jolloin innokkaat ihailijat pääsivät näkemään vilaukselta bändien backstagen.

- Joo, muutamia sellaisia tapauksia tuli nähtyä. Oli myös siistiä huomata, että vaikka ne seitsemän etummaista riviä olivat täynnä Sunrise Avenuen hc-faneja, niin ne kovimmatkin fanit olivat todella innolla mukana myös meidän keikan aikana. Siellä on hyvin vilpitön keikkakulttuuri ja meidät otettiin vastaan tosi hyvin.

Suomessa harvan isonkaan bändin kannattaa keikkailla mammuttimaisilla keikkabusseilla. Saksaa ristiin rastiin kiertäessään My First Band pääsi kuitenkin maistamaan ison maailman meininkiä, sillä yhtye taittoi matkaa luksusbussissa.

- Se taitaa olla tekemisen malli siellä päin maailmaa, maa on isompi ja ihmisiä paljon enemmän. Toisaalta, hulppeat puitteethan kertovat myös paljon Sunrise Avenuen menestyksestä.

- Ylipäätänsä tuo reissu ja keikat olivat sen verran käsittämättömiä, että kun jälkeenpäin on katseltu kuvamateriaalia, niin itsekin on hankala käsittää niiden olevan totta. Mille tahansa bändille yksikin tuon kokoluokan keikka tuo puoleksi vuodeksi bensaa suoniin siinä vaiheessa kun siellä treenikämpällä soitellaan ja viedään hommaa eteenpäin.

My First Bandin Nova Stage -keikkataltioinnin pääset katsomaan Radio Novan YouTube-kanavalta, Novan nettisivulta ja Katsomo.fi-sivustolta lähipäivinä.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat