Tuomas Holopainen poseeraa näyttävissä taidekuvissa

24.04.2014 19:42 -

HIM-bändin rumpalin, Mika ”Kaasu” Karppisen vaimo Natali Karppinen avaa lauantaina valokuvanäyttelynsä Helsingissä. Taidekuvissa seikkailee Tuomas Holopainen, uutisoi MTV.fi.

Valokuvillaan tunnelmallisia tarinoita kertovan Natali Karppisen kolmas soolonäyttely, nimeltään Dark Paradise avaa ovensa lauantaina 26.4.2014 helsinkiläisessä Galleria 4-kuudessa. Fantasiamaailmaa sekoittavien kuvien sirkusteemassa seikkailee Nightwish-muusikko Tuomas Holopainen.

– Olen tehnyt paljon työtä tämän näyttelyn eteen noin vuoden ajan ja nyt olen hyvin innoissani tästä. On mahtavaa nähdä, miten yhdeksän erilaista kuvauskohdetta toimii yhdessä näyttelynä, Natali kertoo MTV.fille.

Holopainen oli mukana jo Karppisen aiemmassa People around us -näyttelyssä kolme vuotta sitten. Dark Paradise -näyttelyn kuvissa Holopainen nähdään muun muassa kirottuna taiteilijana sekä hulluna sirkustähtenä.

– Tuomaksen kanssa on mahtavaa työskennellä. Tunnemme nyt toisemme paremmin ja olemme ystäviä, joten kuvauksissa oli rento tunnelma. Tuomas on hyvin valokuvauksellinen ja lisäksi loistava näyttelijä. Hän pääsi heti sisään rooliin ja tulkitsi sitä, Natali kehuu.

Katso kuvat Dark Paradise -näyttelystä

Kilpailut

Uusimmat