Sunrise Avenuen lämppäriltä My First Band -yhtyeeltä uusi single ja video

10.02.2014 17:18 -

Kotimainen My First Band julkaisee uutta musiikkia. Yhtyeen kolmas albumi Corazon ilmestyy toukokuussa. Ensimmäinen single on nimeltään Don´t Break My Corazon, johon on valmistunut myös musiikkivideo.

– Uuden levyn ensimmäisen sinkun nimi on itseasiassa lause, jonka kitaristimme Mikko sattui kuulemaan Argentiinassa baarin naapuripöydästä. Lause tuli kuulemma puolivahingossa epätoivoisesti länsimaisen turistimiehen suusta, joka istui selkeästikin paikallisen, kauniin naisen kanssa. Tökerön lauseen syynä oli varmasti kielimuuri mutta oliko kyse mahdollisuudesta yhden illan seikkailuun, kuka tietää, kertoo laulaja Antti Koivula.

My First Band on soittanut yhdessä samalla kokoonpanolla ja tehnyt omaa musiikkia jo vuodesta 1998. Ensimmäinen albumi You Look So Bored julkaistiin vuonna 2009. Toinen levy, Mercury&Glitter ilmestyi vuonna 2011. Albumilta julkaistiin muun muassa single Baby You’re Too Young (I Wanna Make Love To Your Mama). Kolmas albumi julkaistaan toukokuussa Sony Musicin kautta.

– Uudella albumilla on kaikuja kitararockista EDM:ään ja 80- ja 90-luvun poppiin. Levyn tekeminen kesti kokonaisuudessaan 1,5 vuotta. Tänä aikana ja varsinkin alkuvaiheessa bändin jäsenet reissasivat paljon. Sen takia levyllä onkin kuultavissa oikeastaan maailmanympärimatka Euroopasta Amerikkojen kautta Aasiaan asti, Koivula kuvailee.

My First Band on solminut diilin sekä Suomen että Saksan Sony Musicin kanssa ja uusin albumi julkaistaan Suomen lisäksi Saksassa, Sveitsissä ja Itävallassa toukokuussa. Yhtye lähtee mittavalle Euroopan kiertueelle helmikuussa yhdessä Sunrise Avenuen kanssa.

– En malta odottaa että pääsen näkemään uusia paikkoja, kohtaamaan uusia ihmisiä, ja kirjoittamaan uutta musiikkia niistä hetkistä. Kun neljäs levy joskus tulee, se kertoo varmasti muun muassa myös siitä mitä koimme, joimme ja mistä heräsimme vuonna 2014, Koivula fiilistelee.

Bändi lähtee uuden albuminsa tiimoilta kiertueelle myös Suomessa – keikkalista julkistetaan pian. Yhtyeen voi nähdä tänään perjantaina Helsingin Circuksessa Sunrise Avenuen kera.

Kilpailut

Uusimmat