Suosikkilaulajan vaimo sai radiojuontajan hermostumaan täysin: Puvustaja ja maskeeraaja itkivät!

08.10.2013 13:19 -

Enbuske & Linnanahde Crew keskusteli Juha Tapiosta ja hänen musiikistaan, kunnes juttelu kääntyikin Pepe Willbergiin. Tuomas Enbuske oli kuullut, että Pepe olisi "hankala" mies.

Aki Linnanahde ei ole Tuomaksen kanssa samaa mieltä, sillä hän on työskennellyt kerran Pepen ja hänen vaimonsa kanssa samassa projektissa.

- Hankala ei ole Pepe. Olen ollut tekemässä televisio-ohjelmaa (tuottaja), jossa Willberg oli vaimonsa Pauliinan kanssa vieraana. Ei se hankala ihminen ollut Pepe, vaan tämä Pauliina, Aki huokaisi.

- Oli esimerkiksi sellainen tilanne, että meidän puvustaja ja maskeeraaja itkivät, koska Pepen vaimo puhui heille rumasti.

- Ajattelin, että nyt ei ole enää ok, Aki muisteli ja kertoi kuohahtaneensa asiasta aikalailla. Tämä tapahtuu etenkin silloin, jos Aki kokee tilanteen epäoikeudenmukaiseksi.

- En tiedä oliko se kaikki jotain jännitystä? Mikään puku ei kelvannut, piti vaihtaa asioita, aikataulut mättivät... Oliko hän tällainen leijonaemo?, Aki mietti ja muistutti, ettei hänellä jäänyt itse Pepestä ollenkaan huonoa kuvaa.

Kuuntele lisää:



(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat